「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
LC黃金實力應該係咁排:
雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=人馬>雙魚>巨蟹=白羊=天秤>天蠍>金牛
但講緊排得後既唔係佢地廢,係排前面個堆太屈,對戰局有決定性既影響

頭3易排 後面真係難
金牛輸on9但都可以收輝火皮

輝火個潛力大,後期好有發揮,但比佢食得住既黃金得童虎一個 所以排既時後真係好苦惱
佢係冥搵阿釋挑機,完全比阿釋當狗咁撚,仲入埋個心挖番d痛苦回憶出黎

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

一招天舞寶輪夠收輝火皮

外傳佢好似只係用魑魍魅魎打發左輝火走

用天魔降伏打飛左輝火,叫佢冷靜下再諗清楚啲
雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=人馬>雙魚>巨蟹=白羊=天秤>天蠍>金牛
但講緊排得後既唔係佢地廢,係排前面個堆太屈,對戰局有決定性既影響

咁巨蟹要再前d,講緊佢封個隻係死神

但你望下前面個幾個,一個打成個海王宮,一個救番西緒弗斯外加重傷情況下屠殺四夢神,蟹仔係幫師傅一齊幫死神,但講緊個場佢師傅仲有表現過佢

但講緊死神係敵人黎講淨係低lv過哈帝斯,連四夢神都係佢d黎,你就明封到佢嘅重要性係幾大
輝火=一輝

輝火真係主角格黎
前期麻麻地 後期好勁
輝火=一輝

輝火真係主角格黎
前期麻麻地 後期好勁

2個都係火同弟控

但你望下前面個幾個,一個打成個海王宮,一個救番西緒弗斯外加重傷情況下屠殺四夢神,蟹仔係幫師傅一齊幫死神,但講緊個場佢師傅仲有表現過佢

但講緊死神係敵人黎講淨係低lv過哈帝斯,連四夢神都係佢d黎,你就明封到佢嘅重要性係幾大

所以我覺得巨蟹=山羊
LC金牛真係唔差
徒手就鏈死一件
另一個招bug到咁連聾咗都冇得避
冇計啦

睇動畫招泰坦新星震撼到
真心覺得打兩個二打六晒咗佢
輝火=一輝

輝火真係主角格黎
前期麻麻地 後期好勁

2個都係火同弟控

一諗起個細佬就爆小宇宙
大家有無J過雅典娜

薩莎同薩莎前一任都好撚正

頭3易排 後面真係難

輝火個潛力大,後期好有發揮,但比佢食得住既黃金得童虎一個 所以排既時後真係好苦惱
佢係冥搵阿釋挑機,完全比阿釋當狗咁撚,仲入埋個心挖番d痛苦回憶出黎

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

一招天舞寶輪夠收輝火皮

同埋雙子想殺教皇個陣好彩佢揀左處女幫佢,唔係真係隨時比人ko
LC金牛真係唔差
徒手就鏈死一件
另一個招bug到咁連聾咗都冇得避
冇計啦

睇動畫招泰坦新星震撼到
真心覺得打兩個二打六晒咗佢

招bug技無視防禦 on9到爆

金牛都係好男人
為左救未來嘅種子

最後應該雙魚 天蠍 金牛
雙魚要同歸於盡先殺到個
仲要白羊幫佢埋尾

白羊外傳足夠同雙子比了

白羊真係冇乜戰功,場場有佢份既戰役都有個比佢更勁既人控場,再唔係佢就係自身都難保個種。童虎都叫有得威下,佢我真係唔知想點
雙魚一換一竟然要排係執雞既人後面?我怕個結果好多睇LC既巴打唔服喎

Lc入面我覺得童虎仲柒過白羊喎
有埋神血都要同輝火同歸於盡
睇下人地飛龍有神血要獅子仔開外掛先贏到

其實輝火唔算弱啦,又係啲愈打愈勁嘅人
成個主角格咁

但童虎唔出彩都係真嘅

可以理解既,因為正傳已經定左佢同史昂係上屆既死剩種,但上三屆既水瓶都埋黎個既時候你真係好難講佢兩個唔廢

頭3易排 後面真係難

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

一招天舞寶輪夠收輝火皮

同埋雙子想殺教皇個陣好彩佢揀左處女幫佢,唔係真係隨時比人ko

奪到八感
真係太痴線
從來唔敢接觸正篇以外嘅版本,但俾大家講兩講,覺得LC又值得睇下

直頭好睇過本傳同ND

我淨係睇過lc

認真,睇LC啦樓主,故事真係無得彈,係唔知堆白銀做乜鳩神隱左之外其餘都okay
ND班黃金設定仲柒過Omega個堆,睇到屌出聲

睇ND之前重諗住車田再畫應該會幫班垃圾黃金平反,好啦,都唔知車田到底有幾憎巨蟹座,正傳寫佢係垃圾壞人,ND重要係衰撚過正傳變埋智障(好似冥鬥士果隻青蛙一撚樣),我屌你老味呀車田 ,我鐘意星矢咁撚多年,係都要寫衰我個星座既

頭3易排 後面真係難

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

連第八感都可以剝奪既人我諗唔到有咩角色對上佢可以全身而退

仲要直接送入輪迴無得重生
佢唔死冥鬥士真係無得打

不如話阿釋係敵役既話邊個可以贏到佢?一換一或幾換一都好

最後應該雙魚 天蠍 金牛
雙魚要同歸於盡先殺到個
仲要白羊幫佢埋尾

白羊外傳足夠同雙子比了

白羊真係冇乜戰功,場場有佢份既戰役都有個比佢更勁既人控場,再唔係佢就係自身都難保個種。童虎都叫有得威下,佢我真係唔知想點
雙魚一換一竟然要排係執雞既人後面?我怕個結果好多睇LC既巴打唔服喎

Lc入面我覺得童虎仲柒過白羊喎
有埋神血都要同輝火同歸於盡
睇下人地飛龍有神血要獅子仔開外掛先贏到

其實輝火唔算弱啦,又係啲愈打愈勁嘅人
成個主角格咁

但童虎唔出彩都係真嘅

可以理解既,因為正傳已經定左佢同史昂係上屆既死剩種,但上三屆既水瓶都埋黎個既時候你真係好難講佢兩個唔廢

上上上屆水瓶又係勁到痴線
用凍氣反彈光速拳

頭3易排 後面真係難

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

連第八感都可以剝奪既人我諗唔到有咩角色對上佢可以全身而退

仲要直接送入輪迴無得重生
佢唔死冥鬥士真係無得打

不如話阿釋係敵役既話邊個可以贏到佢?一換一或幾換一都好

雙子+獅子掛

功績係大
不過要排實力真係有排講

不如後面全部打和算

功績係大
不過要排實力真係有排講

不如後面全部打和算

其實個個啲功績都唔差
打和 super!

所以我覺得巨蟹=山羊

雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=巨蟹=人馬>雙魚>白羊=天秤>天蠍>金牛
而家咁樣會唔會好d?

功績係大
不過要排實力真係有排講

不如後面全部打和算

其實個個啲功績都唔差
打和 super!

除咗處女 其他功績都真係差唔遠

頭3易排 後面真係難

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

一招天舞寶輪夠收輝火皮

奪到八感
真係太痴線

佢連第八感都奪埋直接轉生,真係想睇下佢同神單挑會點,咁耐以黎得雙子有唯獨佢冇

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

一招天舞寶輪夠收輝火皮

奪到八感
真係太痴線

佢連第八感都奪埋直接轉生,真係想睇下佢同神單挑會點,咁耐以黎得雙子有唯獨佢冇

因為佢一定要死

功績係大
不過要排實力真係有排講

不如後面全部打和算

個個都咁撚勁,除左雙子、處女同獅子三個明顯強大之外,其他打和啦

排實力既話後面個9個又要洗過牌
打和算啦,費事又千日戰爭

阿釋太屈機
佢唔死 打都唔撚洗打

一招天舞寶輪夠收輝火皮

奪到八感
真係太痴線

因為佢一定要死

處女個定位唔係對個體有利,而係對戰局作出決定性既犧牲。對佢黎講生命既意義大過長短,而且得佢一個可以做到,冇辨法唔將佢放係第一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞