「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
LC 入面獅子係咪最強可以一個人岀曬12個聖鬥士既絶技,又領悟埋第八感打翼龍個part好正

勁但唔係最勁囉
佢點會勁過雙子(處女唔講,冇咩打戲)
要計其實佢廢過飛龍
但如果長命啲應該做到最勁,資質高到
LC黃金頭三都有既

點會廢過飛龍,佢打個隻係有神血嘅飛龍喎
LC 入面獅子係咪最強可以一個人岀曬12個聖鬥士既絶技,又領悟埋第八感打翼龍個part好正

勁但唔係最勁囉
要計其實佢廢過飛龍
LC黃金頭三都有既

有神血既飛龍就唔係飛龍咩
之前有睇過某個網分析黃金實力排行,無記錯好似係咁,除非唔係 :
1 邪雙子撒加
2 開眼處女
3 善雙子撒加
4 雙子加隆
5 未開眼處女
6 童虎
7 人馬
8 獅子/白羊
其他是9但

好似大概係咁分析

童虎排名咁低

最廢一定係金牛
之前有睇過某個網分析黃金實力排行,無記錯好似係咁,除非唔係 :
1 邪雙子撒加
2 開眼處女
3 善雙子撒加
4 雙子加隆
5 未開眼處女
6 童虎
7 人馬
8 獅子/白羊
其他是9但

好似大概係咁分析

童虎排名咁低

最廢一定係金牛

佢係咪第一個畀雜卒打死嘅黃金聖鬥士?

講開又講,有冇巴打會儲聖衣神話?
我好想買齊但覺得幾貴,而當中最鐘意呢兩個聖衣神話造型
利申:傻蟹座
最賤就係個死作者車田自己唔鐘意巨蟹座既人 ,所以寫到巨蟹垃圾都不如 ,搞到我成日比d同樣鐘意睇星矢但係本身係處女獅子星座既朋友恥笑

我對天蠍都失望咗好耐啦,威都未威過,打自己友就咁勇
1 邪雙子撒加
2 開眼處女
3 善雙子撒加
4 雙子加隆
5 未開眼處女
6 童虎
7 人馬
8 獅子/白羊
其他是9但

好似大概係咁分析

童虎排名咁低

最廢一定係金牛

車田明顯歧視大隻佬
1 邪雙子撒加
2 開眼處女
3 善雙子撒加
4 雙子加隆
5 未開眼處女
6 童虎
7 人馬
8 獅子/白羊
其他是9但

好似大概係咁分析

童虎排名咁低

最廢一定係金牛

佢係咪第一個畀雜卒打死嘅黃金聖鬥士?

被冥鬥士秒咗

話說,呢個白銀嘅實力在黃金之上,堅唔堅呀
沙加根本冇得同撒卡比
唔好唔記得佢學左好多教皇嘅招
仲有咩招車田冇畫出黎 但都唔會只係得幾招啦
仲有當年教皇人選 沙加都冇份 連殺左教皇佢都唔知
一個接近神 一個神一樣 單係描述都見到分別啦
仲要去到冥王篇 撒卡3個唔到最後都唔出大招 撒卡可以一招銀河星爆車埋去架

千日大戰
沙加根本冇得同撒卡比
仲要去到冥王篇 撒卡3個唔到最後都唔出大招 撒卡可以一招銀河星爆車埋去架

其實漫畫中真有提過雙子係神一樣咁勁咩,但我冇印象,而且打親海王、太陽神同冥王佢都冇機會同呢啲神正面交鋒,雅典娜永遠唔出佢做正選,會不會太浪費人才了點?

呢幕幾時架

勁但唔係最勁囉
要計其實佢廢過飛龍
LC黃金頭三都有既

飛龍係指拉達?
唔係因為有M血拉達同天蠍時已經死埋
LC三大一定係雙子處女同後期獅子
處女係外傳玩到全感剝奪連第9感都出埋
車田版 水產三人組存在感完全係0

所以都係睇LC算 3個人都型到仆街
車田版 水產三人組存在感完全係0

所以都係睇LC算 3個人都型到仆街

黃金魂威番次
迪馬古斯話件聖衣唔會認佢呢個主人到認番 變神聖衣
沙加根本冇得同撒卡比

其實漫畫中真有提過雙子係神一樣咁勁咩,但我冇印象,而且打親海王、太陽神同冥王佢都冇機會同呢啲神正面交鋒,雅典娜永遠唔出佢做正選,會不會太浪費人才了點?

他後來被認爲擁有雙重性格雙面人格,一面善良親和,而另一面則充滿邪惡。善良親和時曾受人們稱為「神之化身」、「像神一樣的男人」般景仰

冥王篇佢比人監視住 同埋個任務都唔係打
加隆低lv過佢 仲要著黃金聖衣 再減弱左威力
都仲可以屌打好多冥鬥士 推算都知撒卡可以有幾勁
作者車田正美在記者訪談中提到:「如果將其復活,他的實力依然可與撒加並列兩強。」

即使係人馬番生 佢都係同撒卡做比較而唔係沙加
就知沙加最多係第3位

最後冥王篇先同你講原來聖衣可以縮成咁細,睇返星矢開頭咩住個鐵箱上山真係笑而不語

得雅典娜先可以縮水囉
我比較好奇最廢嘅黃金聖鬥士究竟係金牛定雙魚
做咩大家都話雙魚廢 明明係車田條仆街寫臭佢
雙魚招大技明明中左就死硬
第八宮 - 天蠍

雖然係自己嘅星座,但對佢好失望

睇埋冥王神話啦,你會愛上佢

利申:天蠍

勁但唔係最勁囉
要計其實佢廢過飛龍
LC黃金頭三都有既

飛龍係指拉達?

LC飛龍根本有bug啦

勁但唔係最勁囉
要計其實佢廢過飛龍
LC黃金頭三都有既

飛龍係指拉達?

LC飛龍根本有bug啦

飛龍真係又勁又型
冇佢解封雅典娜套神衣聖戰應該輸硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞