「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
人馬

人馬有威過咩?

純粹鍾意

有靈體出現 反彈獅子拳
btw最勁應該係先代白羊同童虎
之後先沙加撒加人馬

上一代江湖被神化咗啫

啱啱睇完「聖鬥士星矢冥王篇」,沙加重要性只次於星矢同雅典娜,十二黃金聖鬥士都只為佢而一齊去死,仲要用禁招先同佢打平…

所以,十二黃金聖鬥士以實力黎計你地覺得應該點排名?

禁招打中佢果陣 佢已經死左啦
重睇啦仆街

係領悟第八感升仙入冥界

正解 意思係專登俾佢地殺

因為要死咗先入到冥界打哈帝斯,所以佢送啲花瓣去俾雅典娜,叫佢一齊死落去冥界
成個post都冇人講山羊
其實除左最忠心於雅典娜之外好似冇咩特別
山羊仲要差d殺埋雅典娜

LC個山羊型好撚多

LC除左處女有邊個型唔過車田版

LC就連反派都型過車田版
齋係輝火打金牛同童虎就
幾乎個個黃金聖鬥士都好過車田版
巨蟹兩師徒打雙子神最正
天蝎係海底神殿燃燒生命

一野踩落棋盤度
再勁咪又係雅典娜只兵,只不過係將軍同普通兵既分別

只你老母呀大陸仔

學好啲中文啦 衝出黎柒 小學雞
人馬

人馬有威過咩?

純粹鍾意

處女型好多
其實雙子座係最強唔洗多講
黃金魂動畫車田有份製作
撒加出場嘅時候
卡妙已經介紹俾反派聽撒加係最強黃金
就連最後打邪神洛基
撇除獅子座開外掛鏡頭
12條友打洛基
只有撒基同射手座兩個攻擊係令洛基措手不及
其實雙子座係最強唔洗多講
黃金魂動畫車田有份製作
撒加出場嘅時候
卡妙已經介紹俾反派聽撒加係最強黃金
就連最後打邪神洛基
撇除獅子座開外掛鏡頭
12條友打洛基
只有撒同射手座兩個攻擊係令洛基措手不及

講正傳得一場戰鬥作參考根本唔全面
山羊仲要差d殺埋雅典娜

LC個山羊型好撚多

齋係輝火打金牛同童虎就
巨蟹兩師徒打雙子神最正
天蝎係海底神殿燃燒生命

一野踩落棋盤度

型到痴線
對住兩個神都仲串過馬撚
邊到有得睇返車田版嗰114集
揾極都冇

漫畫人app齊晒
BTW 寧願做哈帝斯隻狗都好過做聖鬥士

聖鬥士成日自己人打自己人 ON99

反派仲型過主角
冥王篇開頭最正係搵阿瞬做冥王呢個引子
山羊仲要差d殺埋雅典娜

LC個山羊型好撚多

齋係輝火打金牛同童虎就
巨蟹兩師徒打雙子神最正
天蝎係海底神殿燃燒生命

一野踩落棋盤度

型到痴線
對住兩個神都仲串過馬撚

https://www.bilibili.com/video/av1429226/?from=search&seid=1114135373331682735#page=17

無睇過成日想睇
但係唔知應該由邊度開始睇 見佢好多篇
有無人可以講解下

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E8%81%96%E9%AC%A5%E5%A3%AB%E6%98%9F%E7%9F%A2
要由頭睇起先會投入到,大致如下:

《銀河爭霸篇》- 逐一介紹五小強嘅故事同過人之處

《黃道十二宮篇》 - 講為救女神雅典娜,五小強點樣逐隻KO黃金聖鬥士

《海王篇》 - 睇住五小強開始越黎越好抽

《冥王篇》 - 最壯麗之最後一戰

睇晒以上主軸先,有興趣嘅先再睇其他支節同外傳
又話2個黃金打會搞到千日戰爭
我就真係諗唔到天蠍同處女點打千日
3分鍾都未必得啦
山羊仲要差d殺埋雅典娜

LC個山羊型好撚多

齋係輝火打金牛同童虎就
巨蟹兩師徒打雙子神最正
天蝎係海底神殿燃燒生命

一野踩落棋盤度

型到痴線
對住兩個神都仲串過馬撚

https://www.bilibili.com/video/av1429226/?from=search&seid=1114135373331682735#page=17

一黑一白女神,查實潘朵拉一啲都唔差過雅典娜

一黑一白女神,查實潘朵拉一啲都唔差過雅典娜

舊版直情正過港女沙織啦,LC兩個都正。

兵仔也有退役時。

兵仔也有退役時。

老老豆豆,除咗原版嘅畫風,其他嘅版本我仲未接受到
天才獅子
天才獅子

可惜天妒英才
[quote][quote][quote][quote][quote]成個post都冇人講山羊
山羊仲要差d殺埋雅典娜

LC個山羊型好撚多

聖劍將黃軍箭一分四果下型撚到....動畫配埋BGM真係型到無朋友

完全變咗第二套嘢咁

完全變咗第二套嘢咁
唔同人設係咁架啦
劇情方面都係
LC好睇太多

講講下,好想入返套
BTW 寧願做哈帝斯隻狗都好過做聖鬥士

聖鬥士成日自己人打自己人 ON99

反派仲型過主角
冥王篇開頭最正係搵阿瞬做冥王呢個引子

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞