「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
最强係紫龍,兩個ae都殺佢唔死

笑咗

沙加都要死,紫龍昇龍霸彈走ae, 我都笑左
睇左半個post去左追lc
睇左半個post去左追lc

我都再睇緊
巨蟹座唔撚睇聖鬥士

巨蟹要去睇Lc,型撚到仆街
真心唔明薛安咁勁點解會比撒卡殺死
仲有lc舖排得真係好好
就算係咁岀番外都連到正傳
車田除佐聖衣設計得有特色,其餘都係中下水平
尤其沙織根本就係bitch
同薩沙真係冇得比
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

當佢係比人偷襲,同埋老左啲能力下降左
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

一個要班兵仔打生打死,一個會為左班兵仔放棄神力剪頭髮,臨尾同天馬哈帝斯攬炒,女神典範
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

一個要班兵仔打生打死,一個會為左班兵仔放棄神力剪頭髮,臨尾同天馬哈帝斯攬炒,女神典範

怪叫城戶光政教而不善養咗個公主病出嚟
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

當佢係比人偷襲,同埋老左啲能力下降左

薛安無著聖衣都差左幾皮
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

其實e點已經好唔簡單
動畫是咪得26集
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

其實e點已經好唔簡單

查實聖衣設計就係大家鐘意睇星矢嘅主因
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

其實e點已經好唔簡單

係鬼
聖衣都只係錦上添花
個個年代佢咁融入個堆神話大雜燴個設定背景
絕對係有番咁上下破格同有吸引力
劇情你依家睇就鳩鳩地但擺番當年其實都已經算係超班
只係你依家睇番
佢真係得番D聖衣設計係未俾人屌打
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

其實e點已經好唔簡單

係鬼
聖衣都只係錦上添花
只係你依家睇番

聖衣<=>神話故事<=>角色

黃金三角
缺一不可
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

其實e點已經好唔簡單

係鬼
聖衣都只係錦上添花
只係你依家睇番

都啱,不過當年我係因為沙織小姐先至開始追住睇
仲有lc舖排得真係好好
同薩沙真係冇得比

其實e點已經好唔簡單

係鬼
聖衣都只係錦上添花
只係你依家睇番

聖衣<=>神話故事<=>角色

黃金三角
缺一不可

我承認佢揾似女人既阿瞬做哈帝斯係幾破格
不過劇情走向都係主角被秒->根性反cup
不過講果個年代
Jojo處劇情真係精彩好多啵
至少宜家仲未有可以超越到先
設定好睇架車田諗得,聖衣,希臘神話,戲劇性佢有哂,唯獨故事差,畫風咁多年黎都冇進步仲要出ND打番SS上屆聖戰個設定 (當然佢可以吹話係上屆既平行世界 ) 聖衣設計同故事性令佢冇被歸類做特攝係要讚 相反寫故事同人設分鏡手代木就超越左佢 用漫畫標準睇手代木先係漫畫家,車田最多都只係模型設計師 換轉車田係而家先發表聖鬥士漫畫,齋係畫風已經趕客,唔好話故仔
設定好睇架車田諗得,聖衣,希臘神話,戲劇性佢有哂,唯獨故事差,畫風咁多年黎都冇進步仲要出ND打番SS上屆聖戰個設定 (當然佢可以吹話係上屆既平行世界 ) 聖衣設計同故事性令佢冇被歸類做特攝係要讚 相反寫故事同人設分鏡手代木就超越左佢 用漫畫標準睇手代木先係漫畫家,車田最多都只係模型設計師 換轉車田係而家先發表聖鬥士漫畫,齋係畫風已經趕客,唔好話故仔

咁不話而家以前嘅比利連朗尼都不如啦
睇完lc 26 集
漫畫應該邊度開始睇?
睇完lc 26 集
漫畫應該邊度開始睇?

睇完lc 26 集
漫畫應該邊度開始睇?

Thx
我黎蒲下頭先

咁不話而家以前嘅比利連朗尼都不如啦

咁佢真係講故仔唔掂呀嘛大佬,手代木做到佢做唔到既野咁我讚手代木有乜問題 相反手代木冇車田既聖衣設定都未必有辨法整套聖鬥士出黎啦 再講SS上屆聖戰既聖鬥士設定比佢自己推翻哂,搞左套ND出黎,本身都幾有諗頭,結果呢?咁多年畫風冇進步過,故仔唔合理,人設大倒退,白白浪費個好既世界觀。車田而家唔係食老本係咩?
赤眼之瞳一開始連載個陣都係畫風趕客,但一路睇佢更新就一路見到佢畫功有進步。SS之所以經典真係多得動畫製作班人唔少。如果車田係而家先套聖鬥士加d咁既畫風,你頂得順我話你勁呀
撒加勁d定白禮勁d?
一個視三巨頭如無物
一個加埋徒弟可以殺神
仲有就係一個巨頭係咪可以打四個黃金
最後就係輝火係咪冥鬥士入面排第四 岩岩癈過三巨頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞