「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike

劇情需要
明明好好打,但要咁樣死

幾有型

LC真係個個都型到痴線

斷左手反而仲勁

一人之力打曬3夢神,由打第2個開始已經讓一隻手

同射手出合體技

佢擋走夢神自爆果下型撚到PK....燃到喊出黎

本身可能唔使死

應該唔會唔洗死 先頂
題外話,明明LC好多人實力係比正傳勁太多但冇人屌過手代木亂鳩咁黎 例如阿釋開天舞寶輪一野奪哂七感唔洗慢慢黎,最尾連第八感都奪到。童虎有神血實力大增,水瓶單挑阿特蘭帝斯勢力,獅子單挑神血拉達出到AE同十二絕嘯,阿普特洛斯一下銀河星爆炸死時間神,巨蟹封印死亡神,雙魚攬炒米諾斯,金牛打泰坦神族。冇人屌過佢地吹得大,只有人覺得寫得好睇。
真心一問,呢套野有冇咩缺點

咁講法 敵人冇人打得嬴啦
吓吓主角一人打到底就唔叫吹得大咩
定應該敵人冇人嬴到?
唔覺有乜問題

聖衣神話EX真係超正,有冇巴打儲齊咗成套?

係處女有得坐,勁霸氣

成套就冇 共鳴就有

成套就冇 共鳴就有

一隻都唔平,處女洗唔洗食炒價?

成套就冇 共鳴就有

一隻都唔平,處女洗唔洗食炒價?

我後追 要 處女仲要係比較炒得勁個隻
佢而家玩revive版
開始出番普通黃金
暫時兩隻
第一隻雙子
第二隻處女(未出)
個價仲貴撚過黃金神聖衣
講清楚D
係個炒價貴撚過神聖衣
不過revive版比初版貴 同冇初回特典
講清楚D
係個炒價貴撚過神聖衣

好cap水
有無link
想j 雅典娜
講清楚D
係個炒價貴撚過神聖衣

好cap水

得一隻有興趣咪算少野
有無link
想j 雅典娜

港男港女嘅關係圖
第六宮 - 處女

最接近神嘅男人,平時好平靜好君子,但超過佢底線就會開眼爆seed,保護自己最重要嘅人,呢個設定係男人嘅典範

佢只係勁在 信佛
第六宮 - 處女

最接近神嘅男人,平時好平靜好君子,但超過佢底線就會開眼爆seed,保護自己最重要嘅人,呢個設定係男人嘅典範

佢只係勁在 信佛

咁你都可以

都有道理,一個夠照就唔洗三對一,仲要用禁招咁無恥

同埋撒卡一早出過GE打沙加
一次係遠距離
一次係同卡妙修羅一齊正面出
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯
如果話撒卡無著黃金聖衣,所以出唔足10成力,都仲有小小想像空間

根本沙加1打3果次都唔可以攞嚟做實力評估
兩邊都放水
沙加就專登死去領悟第8感
撒加可以一下魔龐拳車埋去 但佢冇咁做
卡妙同修羅唔洗講 大技都唔出

打到以死雙搏都叫放水
打到喊撚晒連禁招AE都出埋叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
我唔係想話自己好熟聖鬥士
但呢個po成班唔熟劇情既人起度扮專家
真係好撚難頂

AE一定勁過三個黃金各自開大
AE廢嘅話就唔係禁招啦

單對單係一定夠打,但黃金聖鬥士相鬥一定係千日戰爭
撒卡佢地三個係要爭取時間,所以先決定用禁招盡快KO沙加
個場戰鬥其實唔太能夠準確確認到雙方實力

銀河星爆:摧毀銀河嘅威力
AE:匹敵宇宙大爆炸

吹大咗啩,出完都仲有大把聖鬥士魔鈴邪武成班響地面等五小強返黎再上天台燒嘢食同跳起Yeah

唯一解釋係啲威力集中曬係對手身上
最强係紫龍,兩個ae都殺佢唔死
最强係紫龍,兩個ae都殺佢唔死

笑咗
題外話,明明LC好多人實力係比正傳勁太多但冇人屌過手代木亂鳩咁黎 例如阿釋開天舞寶輪一野奪哂七感唔洗慢慢黎,最尾連第八感都奪到。童虎有神血實力大增,水瓶單挑阿特蘭帝斯勢力,獅子單挑神血拉達出到AE同十二絕嘯,阿普特洛斯一下銀河星爆炸死時間神,巨蟹封印死亡神,雙魚攬炒米諾斯,金牛打泰坦神族。冇人屌過佢地吹得大,只有人覺得寫得好睇。
真心一問,呢套野有冇咩缺點

咁講法 敵人冇人打得嬴啦
吓吓主角一人打到底就唔叫吹得大咩
定應該敵人冇人嬴到?
唔覺有乜問題

其實要講車田係就係原作
但講亂黎佢似亂黎多D
話就話劇情需要
但D黃金認真唔少表現出黎幾廢下
LC至少黃金無愧最強聖鬥士呢個朵先
不如分別講下lost canvas同正傳既三巨頭邊隻勁邊隻渣.
正傳我會覺得係米諾斯>艾亞哥斯>拉達
LC大家點睇?
不如分別講下lost canvas同正傳既三巨頭邊隻勁邊隻渣.
LC大家點睇?

LC:飛龍>米諾斯>艾亞哥斯
LC大家點睇?

LC拉達已經係論外
另外兩個實力應該差唔多,米諾斯淨係人偶力已經可以屈一堆人機,艾亞哥斯單人打都迫到人馬開第八感打但都未死得
LC大家點睇?

LC拉達已經係論外
另外兩個實力應該差唔多,米諾斯淨係人偶力已經可以屈一堆人機,艾亞哥斯單人打都迫到人馬開第八感打但都未死得

唔計M血我諗應該係米諾斯最強, 人偶線冇起手冇得避, 相信單挑應該好多黃金都要苦戰. 連雙魚都要玩出奇不意先一換一到佢.
LC大家點睇?

LC拉達已經係論外

諗返起獅子仔真係好癲
明明打艾亞哥斯時比人屈機
靠不停超越到後期勁撚到仆街
LC大家點睇?

LC拉達已經係論外

諗返起獅子仔真係好癲
明明打艾亞哥斯時比人屈機
靠不停超越到後期勁撚到仆街

呢個進化速度太癲啦, 仲記得一開頭教皇話想盡量比班後生既黃金活下去,
點知最後得返童虎同白羊, 如果獅子仔活到去正傳仲唔打哂?
巨蟹座唔撚睇聖鬥士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞