「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike

你咁講
卡妙都無出曙光女神之寬恕啦
如果GE夠贏,洗撚出禁技AE咩

都有道理,一個夠照就唔洗三對一,仲要用禁招咁無恥

同埋撒卡一早出過GE打沙加
一次係遠距離
一次係同卡妙修羅一齊正面出
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯
如果話撒卡無著黃金聖衣,所以出唔足10成力,都仲有小小想像空間

根本沙加1打3果次都唔可以攞嚟做實力評估
兩邊都放水
沙加就專登死去領悟第8感
撒加可以一下魔龐拳車埋去 但佢冇咁做
卡妙同修羅唔洗講 大技都唔出

打到以死雙搏都叫放水
打到喊撚晒連禁招AE都出埋叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
我唔係想話自己好熟聖鬥士
但呢個po成班唔熟劇情既人起度扮專家
真係好撚難頂

AE一定勁過三個黃金各自開大
AE廢嘅話就唔係禁招啦

單對單係一定夠打,但黃金聖鬥士相鬥一定係千日戰爭
撒卡佢地三個係要爭取時間,所以先決定用禁招盡快KO沙加
個場戰鬥其實唔太能夠準確確認到雙方實力

銀河星爆:摧毀銀河嘅威力
AE:匹敵宇宙大爆炸

一次係遠距離
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯
如果話撒卡無著黃金聖衣,所以出唔足10成力,都仲有小小想像空間

兩邊都放水

打到以死雙搏都叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
真係好撚難頂

AE廢嘅話就唔係禁招啦

吹大咗啩,出完都仲有大把聖鬥士魔鈴邪武成班響地面等五小強返黎再上天台燒嘢食同跳起Yeah

一次係遠距離
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯

兩邊都放水

打到以死雙搏都叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
真係好撚難頂

AE廢嘅話就唔係禁招啦

吹大咗啩,出完都仲有大把聖鬥士魔鈴邪武成班響地面等五小強返黎再上天台燒嘢食同跳起Yeah

咁銀河星爆都誇張左 成套聖鬥士都誇張左啦

兩邊都放水

打到以死雙搏都叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
真係好撚難頂

AE廢嘅話就唔係禁招啦

咁銀河星爆都誇張左 成套聖鬥士都誇張左啦

繼續睇返沙加嘅英姿先
其實官方已經講過童虎一定係最勁
但我心目中一定係沙加,一打三黃金,其中包括雙子座

又係一打三 都係果句 撒卡可以一下銀河星爆車埋去 但佢冇咁做
直頭冇乜點出招tim 點可以咁比

你咁講

一次係遠距離
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯

兩邊都放水

打到以死雙搏都叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
真係好撚難頂

我就真係唔覺果場可以拎黎做比較
沙加到死都仲覺得佢地3個係有d目的先做冥鬥士 當然佢嘅死都係必要
而撒卡3個其實盡可能都唔想殺沙加
但有人監視下都要局出ae
咁樣嘅戰鬥可以用黎評沙加同撒卡邊個勁d?
如果係咁 教皇候選冇沙加份 撒卡扮左教皇別耐沙加都冇出手已經知邊個勁d啦

又係一打三 都係果句 撒卡可以一下銀河星爆車埋去 但佢冇咁做

你咁講

一次係遠距離
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯

兩邊都放水

打到以死雙搏都叫放水
你認為修羅大技係乜?

呢個po真係………
真係好撚難頂

我就真係唔覺果場可以拎黎做比較
沙加到死都仲覺得佢地3個係有d目的先做冥鬥士 當然佢嘅死都係必要
而撒卡3個其實盡可能都唔想殺沙加
但有人監視下都要局出ae
咁樣嘅戰鬥可以用黎評沙加同撒卡邊個勁d?
如果係咁 教皇候選冇沙加份 撒卡扮左教皇別耐沙加都冇出手已經知邊個勁d啦

沙加應該唔care邊個做教皇
ae係禁招因為係三打一
聖鬥士連武器都無得拎 何況圍毆
雅典娜set哂d on9規矩比班細
動畫出到天界篇係咪唔會再出?

同埋而家正傳條線其實應該跟天界篇定係跟五小強返去上次聖戰條線好D 1999 請見諒
動畫出到天界篇係咪唔會再出?

同埋而家正傳條線其實應該跟天界篇定係跟五小強返去上次聖戰條線好D 1999 請見諒

天界篇胎死爛產
唔會再出所以先標左套omega出黎
天界篇係接返星矢打完哈帝斯重傷後變左植物人+無左小宇宙
重睇緊LC
好型

以靚仔程度計,又有冇聖鬥士、海鬥士、神鬥士or冥鬥士能夠威脅到沙加?

天琴座同波賽冬靚仔d,不過個種超世脫俗感覺得處女座比到我

都係覺得沙加靚仔啲啲

撒卡型好多

我覺得阿釋密達仲好J

佢個邪笑真係不得了,仲要冇得開眼都咁痴線,佢係我以處女座為傲唯一既理由

呢場又唔可以作準既,沙加係呢場係求死,佢係輕鬆打對面三個,但同時比左好多放水位慢慢奪五感,迫佢地出AE。但講智慧佢真係好勁,因為佢已經覺醒第八感就用呢次做契機落冥界,仲放埋水比個臭西叫佢去死,個陣邊個知佢係部署咁做既目的係為左唔收冥界法則限制

你咁講

一次係遠距離
都破唔到沙加防禦罩
沙加只係流左2滴蚊飯

兩邊都放水

撒卡幻魔拳對處女座冇用架喎,甚至處女座可以解得到幻魔拳,玩精神攻擊唔好係處女座面前班門弄斧好d
冥王神話-阿釋密達

黃道十二宮-沙加

Ω-不動

歷代處女座,實力點排?
點解其他兩個咁樣衰?

阿釋>=開眼沙加>不動=閉眼沙加>釋靜摩(ND)
不動係戰鬥佛玩物攻硬係覺得佢差d,死左既沙加閉眼狀態既意識可以屈到ND既釋靜摩既封口狀態撐唔住 阿釋唔需要再講,奪八感歷代處女得佢咁痴線
不過咁,阿釋同沙加係佛陀轉世,不動直程係佛,要計既話不動都好難輸,佛本身可能有埋第九感
我印象不動起omega都算係勁個批黎
六小強爆第七感打黃金
好幾個都立即歸西唔係就輸
佢對最勁個個伊甸爆第七感都係打個關斗就彈番起身
不過後期同紫龍貴鬼三個都換唔到一個四天王
一輝可以同一個一獲熟
星矢同牛打低一個
仲有個唔記得點死
即刻感覺弱化晒
中中間間既黃金到啦

呢場又唔可以作準既,沙加係呢場係求死,佢係輕鬆打對面三個,但同時比左好多放水位慢慢奪五感,迫佢地出AE。但講智慧佢真係好勁,因為佢已經覺醒第八感就用呢次做契機落冥界,仲放埋水比個臭西叫佢去死,個陣邊個知佢係部署咁做既目的係為左唔收冥界法則限制

唔好話求唔求死 本身都唔係想同佢地打
如果果刻撒卡佢地話要比個聖衣臭西 佢放左行啦
同埋冥衣同黃金聖衣都差幾皮 睇下唔係撒卡lv嘅卡隆都可以玩弄拉達
就知黃金聖衣其實係勁好多
六小強爆第七感打黃金
一輝可以同一個一獲熟
星矢同牛打低一個
仲有個唔記得點死
即刻感覺弱化晒
中中間間既黃金到啦

仲要係開AE,呢樣先最膠
六小強爆第七感打黃金
一輝可以同一個一獲熟
星矢同牛打低一個
仲有個唔記得點死
即刻感覺弱化晒
中中間間既黃金到啦

五小強入面紫龍呢場即刻柒晒
星矢一輝冰河真係由頭屈落尾咁濟
LC動畫去到漫畫第幾集?
LC動畫去到漫畫第幾集?

六小強爆第七感打黃金
一輝可以同一個一獲熟
星矢同牛打低一個
仲有個唔記得點死
即刻感覺弱化晒
中中間間既黃金到啦

唔知點死果個係玄武?用條命整崩左把神劍,係紫龍師弟黎 呢套五小強除左女人瞬真係個個上神枱,冰河一個ko時貞,一輝同四神劍一換一,星矢聖衣覺醒同最勁個四神劍打平 但歷代雙子最廢都係omega,同埋敵人有幾個???級既bug係度,唔著聖衣都屈聖鬥士機

話說,呢個白銀嘅實力在黃金之上,堅唔堅呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞