PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
美馬見人開$3000 有病
唔通到時香港又要炒

日狗賊性難改
出面幾病趣
好多game玩嘅xbox仲有咁多時間回post
其實日森頭一日開訂開左成2,3個鐘,初期大家都觀望,之後發覺多人訂班炒狗就開始搶,搞到日森而家直頭要抽
最近忙到機都少打
要捕住先有?
依堆垃圾xbox gamepass 一早有
幾時都係雙修最好 ps5拎黎玩spiderman
xbox 第一日就有人中7 外傳唔洗錢
Thanks!!
英亞馬遜 任買寄埋返嚟都係1900百幾
tear down console ver 早兩日先launch
gundam exvs mon Xbox 有?
見人不停開post 屌鳩PS
啲回覆來來去去都仲係幾年前嗰啲嘢
佢地唔悶我都悶啦
12月1號去大板,唔知仲買唔買到portal
Portal 枝stick 唔係悍死,類似switch 嗰隻用金屬帶連接住,可以自己換,但電池就要拆開成個mon先見到,但個mon 黐咗膠水,好麻煩

真係好神奇
Steam deck 係咁 Portal 又係咁,唔知點解係都要用膠水黐電池而唔係iPhone 咁用膠紙
佢整到好似edge 咁隨時換菇既話就好
估計係完全唔預亦唔想俾你自己拆,有事就俾錢返廠
有幾多人會用remote play,用幾耐,
sony一開個backend咩都睇到啦
既然出得就即係有咁嘅需求啦,
係得連登仔先活喺自己嘅世界,
仲要掉返轉教索尼做生意
咁又唔一定嘅
sony本身都好中意開發啲地雷產品, e.g. PSP Go
但佢有技術力玩黑科技咪畀佢得閒整吓其他嘢
sie出過幾多垃圾由ps1個mon,ps2 modem, ps5單邊hand free / 甩皮耳機/move,ps4 psvr/可換蓋
唔係唔好你用無市場,但無一隻真係普及囉
出新野一定屌左先唔睇好
到真係出個陣一定斷哂貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞