PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
當年水機唔係世界牛,同年代嘅Saturn DC 都要用火牛,直插香港電源一定會燒機
mgs pw其實好好玩
等緊佢remaster , 同FD玩一流
有無ching知playstation customer service個Email係咩啱啱睇到有幾單不明交易過數,懷疑個account 比人盜用,張credit card已經即刻停用左。想搵佢地個CS了解發生乜事,同埋叫佢退錢。但佢CS個電話由1830打到1900都無人聽,所以想send email過去屌鳩佢地。

P.s. 已經google過,但就搵極都搵啱到
唔關事 我得番12日就到期都冇 呢獲我一定唔撚續佢
有無巴打買咗portal, 又有玩緊FC24可以分享下? 想攤係床打proclub
本身隻game都閪gameplay 再有delay唔駛玩
想問下知唔知香港slim 版幾時出?

如果宜家想出部數位版舊版係邊到買了原價?
個盒幾大
嚟緊係搭UO
UO手提行李一定可以
我都係UO返黎
你電話remote play試下咪知效果
480x272, 諗起都興奮
咁即係買backbone One6百幾算
你用電話試下remote play玩 睇下delay嚴唔嚴重先囉
Backbone one冇震冇adaptive trigger
PlayStation 5(CFI-2000A01) 梱包サイズ ‏ : ‎ 42.7 x 35.2 x 16.9 cm; 4.56 kg

不過UO onboard得7kg咋喎
日本回程仲要捉得好嚴
7kg係手提行李
你孭住個件隨身物品唔計的
吓要架?
我登記完保養就掉左個盒,冇留到個CODE.....
而定得張單,萬一有咩事係咪保唔到?
你將盒PS5當係隨身物品又過到地勤check?
定係過曬海關check就拆盒入袋
成盒ps5當手提行李放機頂位
背囊隨身物品放前面櫈底
最簡單就拆曬盒,成部機塞入背囊當隨身物品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞