PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
點轉wifi channel??
係router 度改
係咪用電腦,或者app連wifi改?
11月中果斷買日版水貨價錢合理digital 3K頭

垃圾官方到而家乜撚消息都未有

分分鐘下年先出再mark貴1k
電腦可以用返browser 去改, 大部分牌子router 而家都有電話Apps去設定個router
呢2日手制開唔到機 一定要插線connect先連到手制

係咪手制壞
成日有人問日水portal wifi 問題,可以參考以下圖表

日本法例係禁止5735至5895頻段使用 日本嘅wifi 6e 同香港一樣斬左一半

依度係咪on9
我見PULSE Explore外國已經收晒貨
英國有得買了
但我想睇吓d review 先決定買唔買
唔知音質點
香港要2月1先出?
香港上市資訊已出,Pulse Explore 要價 HK$1,580,2024 年 2 月 1 日開賣

Google見到
唔知有冇水貨
水貨實炒價 睇下portal就知
Portal 日本個收機價都不停升,由初期35000升到而家45000円,香港更加唔會平落嚟

https://x.com/tta179/status/1732586985137848726?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg
估唔到部野咁好賣
到時香港出又搶過
罪大應該自己都估唔到,尤其大家都話係電子垃圾我估要先穩定供應俾日本同美國然後先到其他地區
啲人就係成日口裏説不
平平地正價千零二千試下無壞
開正啲消費者胃口
我之前正價訂約1500,本身都諗住係當買多件玩具,我買隻好少少嘅figure 都唔止依個價,點知到手用落先發覺越嚟越正,個手感同個haptic真係勁好feel,最鐘意半瞓住係床度玩,而家差隻pulse explore 部機就變完全體
我都係驚買水貨玩玩下壞機無保
乖乖地等行貨算
唔係做到三月尾咩 咁早搞?
其實portal+ pulse explore 真心正架,...由其是要陪老婆訓覺or 有靚仔人仕,簡直係恩物
應該去東京進行交接,佢依d位通常要預早幾個月,然後準備個聖誕放長假
睇嚟應該係現有嘅人升上去 唔係外面請人返嚟做呢個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞