PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
玩咗成晚 係咁拆野 好舒壓
無諗過呢隻咁爽 以為又送垃圾
話說出年1月尾 到 2月尾 好撚癲喎
01-26 人中8 + 鐵拳 8
02-01 碧藍幻想 Relink
02-02 女神異聞錄 3 Reload
02-29 Final Fantasy VII 重生
Relink 係cystore訂左collector , rebirth 係SE store 度訂左deluxe ,唔知龍族2 幾時出,9月時係TGS 現場睇ps 5 實機demo 幾好

水價合理

哩隻我有興趣多啲,所以買埋。

如果香港有得炒,跟本好難買到
ching 唔驚壞?
水貨係咪無保?
正wo
天氣凍凍地其實有部portal都好似唔錯
香港ps5 slim幾時有行貨買?
美馬任買?
Random時間出,add list 得閒襟下入去,免運。記得用HSBCNOV 。

佢可連手機,ps5 , portal所以要買來玩下
咁買水slim班友咪重驚
佢淨係匯率都食人$500 算合理咩
係咪降級無得用優惠續會員?
用緊升級 淨係見到高級升級12個月有折
屌你老味
公價29980羊當5算都1500啦,仲要運返黎

再講你依家就咁篤到先講
用緊最高級o個d變domdom...?
dragon dogma睇store又唔見係extra包 是咪地區問題
又真係買唔到 網民一開波講咩電子垃圾 點知宜家無晒 先唔講部機撳唔到 Amazon啲玻璃貼 機殼 手提袋都勁多人買 網民真係憑感覺說話
冇可能㗎啲人話Sony 就快執
其實都有用架,想邊睇住電視邊打ps5,又用緊電腦得閒碌下咁
舊時嘅行貨遲人一年以上,個個人都係咁買水貨,有乜好驚。我部初版psp 日水一出即買出年就到20年,仍然運作正常 初版真係最好料,之後嘅2000機Umd drive 有少少問題,3000機直頭死液晶(都自己換左塊新)
就執笠啦 (只限連登結界)
其實日本嗰面都係咁,有班人不停喺度催眠自己同其他人話罪大就死,講緊由ps3 開始,吹到ps5 , 而且手法同依度d人完全一樣 我估ps6 都係會繼續( 之前收購案已經爆左下一代plan 2027 2028出)
只能夠講 有用嘅人用行動在說話
啲日馬日本狗,開價重高。尾馬啲垃圾老代,重無人性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞