PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
冇fd夾想支持正版但平一半有啲吸引
但g cloud就無佐PS5個手掣果啲功能
講左11月份extra出咩game未?
https://www.youtube.com/watch?v=oe8DXCcDyNQ

貓拳詳細測試,5Ghz 延遲會低過2.4少少 有試蜘蛛,COD , GT7
屌你老味垃圾到
會唔會係最垃圾個月份
如果佢用黑卡/搵銀行退款,你就麻煩Sony呢啲嘢捉得好嚴,多數會鎖你機叫你找返條數,仲要畀正價,你自己諗下搏唔搏
屌你老母 諗住到期完有正game就買番會員
屌 等左半年都冇想玩既
想問吓 我平時係長期用credit card買digital版 係咪其實搵啲特價gift card黎買會抵玩啲
邊間有貨,我見池袋已經賣哂
Earbud 日本開賣未?
得隻teardown想玩 拆樓偷野
其他真係 今個月真係算最差
送舊嘢大部份都俾錢買咗,對上一隻入list玩完又覺抵俾嘅已經係5月ratchet clank,已經半年冇乜料到

Assassin mirage、新人中之龍對面gamepass都係day1上?
我買完plus premium仲要另俾正價買呢2隻

今個月至少上自家tlou1啦
港伏分分鐘又cut幾隻
比你講一講 可能出去酒店玩都連唔到WIFI
加完價 俾D咁既野 唔屌都難
黎緊降返做基本算
香港仲未有portal 消息
我之前係price.com買psn預付卡
恆生卡買700減100
但依加好似冇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞