PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
如果係見到有正價就唔洗諗,買左先算,個價應該會繼續上,連隻pulse explore 日本都炒到40000円
啲耳機完全無乜特別嗰喎 炒乜
好似話PORTAL只受呢隻耳機
班日本炒狗都痴撚線,乜都去炒,連amiibo 都可以炒,有乜唔炒得
佢哋近排係咪發錢寒
都唔係近排,呢幾年武肺,班友好鐘意係メルカリ度做個人出品,坐係屋企度炒差唔多零成本,switch 都俾佢地炒左5年以上,ps5又係炒到今年年頭,連2000円嘅gundam HG kit 都可以炒到5000円
英國portal仲未有大貨

Ebay平均交易價都要300鎊
好過香港 從來都未有過
應該等Slim新版港行定係而家買舊版好

見到舊版2980有交易 幾抵

利申 新手第一次玩ps
對Spider-Man 2/cyberpunk2077有興趣
性能上無咩分別,除左外型之外

或者可以考慮spiderman 特別版,我有朋友都近排入坑,我睇過實物的確幾靚仔
唔需要細部 舊版抵玩 性能一樣
https://x.com/playstation_jp/status/1734016331358646674?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

日本20號開始賣bundle pack , 會飛日本嘅巴打又想買機可以留意下,個價齋機一樣等同送隻game
係PS4買咗數碼版ff7 ,諗住喺ps5 到玩返竟然唔得
點樣玩唔到

小弟新手,想問官網果個CFI-1218A01係咪厚機?
先 睇返自己係咪login同一個PSN ac先
另外 其實宜家預購7RB會送7RE+DLC
所有1xxx model 都係厚機,slim 係2000 model。
其實10xx,11xx,12xx邊隻好
1000 series 最後一版本嘅12xx 用6nm apu, 效能最好。
日本嘅罪大store 停售ps4, 應該要停產鳥,ps5 2000 機已經多貨到水浸,實左冇必要再生產ps4去頂。

班日本人又開始係各網站度搶尾水貨
香港幾時肯出2000機 同時賣唔覺得有咩問題 嗱嗱聲減價賣晒佢咪得
如果唔係武肺令ps5有供應問題,一早停產咗,罪大根本唔想keep 住ps4係市場 ,只想用家快d去買ps5 。

香港罪大應該今年都冇新機啦係有嘅仲唔即刻公布趁聖誕賣,如果聖誕冇就應該要過年之前

我自己已經觀望緊FF7 rebirth 嘅機殻同手掣(假定佢會出) ,應該係隻game 出之前兩個月會有消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞