PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
坐車及MTR有窒,最好定位,如餐廳老麥。我用iphone熱點 分享,都可以。 helldiver 同全境2打高峰大廈。約四個鐘電量
ching你個galaxy 5g mobile wifi邊度入手?
Cyberpunk 2077買唔買得過?
而家仲有冇bug ??

Black Friday優惠去到$4xx連DLC(平$1x)
淨Game就$2xx
買得過
越黎越貴喎
日馬或淘。 12000-14000円無鎖。幾型仔。香港無SA。返國內可用5G SA. 香港一般收4G
就算有行貨,夠trader搶咩或食炒或店舖食骨,香港常態。
收到🫡你用緊咩台嘅plan?
我用年咭80G
今日收到email話ps5送半年apple music
人中之龍 維新極/GOW ??
硬係覺得GOW好快會入game catalogue
一出果時已經爆佐
出咗可能都差唔多上
*出咗成年
2023年Black Friday優惠 全面展開🎉
年度活動專頁 📌 https://bit.ly/BF23_pshk

✅ PS Store 黑色星期五 數百款遊戲特賣:https://bit.ly/BF23_storehk
✅ 以低至7折加入購買PS PLUS 12個月會藉 (各方案)
加續會藉好似無特價
冇隻想買
唔肯定,我高級到2025等到期轉返升級
要升GRADE先有

而已經係最高級嘅就成為CONDOM...
索尼 PS5(輕薄版)國行遊戲主機將在12 月 1 日 0 點上市,現已在京東開啓預售,數字版售 2999 元,光驅版售價 3599 元。

舊版
中國大陸市場之PS5 Ultra HD Blu-ray光碟機版本新售價為 4,299 人民幣,PS5 數碼版本新售價為 3,499 人民幣。

dls香港仲未布消息
真係
咁有機會跟舊價喎 $3580 $3980光碟版
PlayStation Portal日本需求火爆 幾乎所有零售店已售罄 !!黃牛炒價仲貴過一部ps5!!
https://lih.kg/3516003

隔離講個個講到要連同一個WiFi,又話屋企人用電視就可以打。。。
如果出街打到咁我要入手喇
頂 仲諗住買多兩年基本準備mhw2同gta6
而家焗我上升級 不了
唔係呀,續會都有7折呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞