PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike

把劍 今日好忙,撳咗兩下已經冇時間,今晚返屋企先玩
咁啱喺日本旅行緊,出嗰日第一時間去bic camera買咗對
marvel 個 blade 好難唔係vampire hunting 架喎
仲未有mcu之前其實拍咗三集電影,嗰陣黎講好把炮架
現貨任買?想搵幫手
有冇ching知厚機$2980邊到仲有得買
我一朝早買有現貨,當晚行多轉好似已經收咗牌

第三集仲有Ryan Reynolds
望佢快D 出 pro機好過啦, GTA又MHW
準確爆料silm,portal,耳機嗰個人好耐之前就話24年尾出半代升級
好似係
Rise of ronin好似幾正
希望做到最低4k60
音質點?手機聽歌o唔ok?
尋晚係房試左remoteplay 好爽,backbone都成$899定等portal 好
連iPhone試,分析力唔錯,低音唔會太重速度快,但係又冇乜高音,人聲又有啲後,結論係我覺得airpods pro 好聽啲
係唔係會跟埋隻USB 手指俾你插Pc 用?
有跟一隻唔使另外買
有冇巴打用緊XPG SSD?見1TB 5舊水好似幾低玩
不了
Xpg咪即係nodata,用支廠controller 同雜nand
用返Kinston 唔好?
咁買返sn850算
前日係信和一樓間game sino買到
鬼域 有ps portal $2599 日版,信唔信得過
1500蚊炒到2600, 真係智商稅
突然好想買唯有下星期去東京個陣碰下運氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞