PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
MON亨 碧藍relink 呢類刷野既GAME
帶返公司打應該一流
我都突然有D想買

初版psp 同vita vita 我以前重買左個L2R2 掣殼去玩ps1 舊game 同remote play
買backbone好過
我除咗想係床廁所同廳玩
另一個就係想係公司玩 呢部係白金獵人神物
拎嚟刷嘢一流
backbone要用電話
買部中價電話要$3000up
除非你有舊電話
用緊backbone 個感覺好似switch手制
個手感唔係咁好
想問有冇用開steamdeck chiaki打ps5既巴打入手左portal?
想問會唔會好似chiaki咁成日閃閃下 或者綠mon?
【新品】PS4 イース VIII & IX (スーパープライスセット)【宅配便】
商品番号: 4956027128769
8,160円, HKD$426
https://item.rakuten.co.jp/gamearc/4956027128769n/

日版同台港版PSN Saved係咪可以共用(巴哈話伊蘇8日港台版都係同一組獎杯)?

經Buyippee(搬咗去鴻圖道冇以前咁方便)代購
delay 同remote play 差幾多
睇完網上介紹portal 既評價,即刻唔想買
一樣
其實分別不大,佢賣點係dualsense 同一體化display
falcom 中文版係由代理公司推出,隻game 個master copy 同日版應該唔一樣,相信用唔到
有咩特別 唔係平原廠好多
呢個差得一個手制
買多嚿
有delay 其實比2000幾買來都幾多餘
電子垃圾一部
Ps 信仰玩具
減價對消費者點都係好事
睇返嗰陣時抽機都要3980
正常人都覺得係好事
係公海班連登仔先會拎黎笑
三年前就抵
三年𢓭平得果 $200
想買多隻手掣Black Friday有無邊度平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞