PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
以你邏輯
好既就一早買咗
所以送啲你無買既就一定垃圾
希望搶到
有無人會試伏阿凡達
外國人稱佢為藍色Skin Farcry Game
佢係,唔使試
https://www.youtube.com/watch?v=VzCb-yj1eFk

Portal 分解,兩枝桿好易換,但電池就好麻煩
呢啲要搞攞返原廠整好過
桿如果有問題我會自己換,電池就死先算 部舊psp 3000個mon出血都係自己換,但當年設計冇咁多膠水
PSP唯一缺點係個MON會入塵, 我寧願佢落膠水
幾好WO 唔洗好似手制咁要焊
想問下PORTAL係咪無左本身手掣個觸控版掣, 拎黎玩人中之龍玩玩下發現開唔到地圖睇
我睇片係㩒個MON左右兩邊會有virtual touchpad出現
佢當年設計係塊lcd 4條邊落左海棉去防入塵,但條海棉簿到一拆就爛
Double tap是但一邊開地圖
你哋portal全部都有貼Mon貼?
上網買定先等行貨
2k筆直最好嘅4k mon 27"係邊隻
本身諗緊2k 144hz 但見好多人都話4k 60hz仲好
(唔會考慮4k 144因為太貴啦)
用緊塊籃光麻麻地,遲下換過塊高清算
Amazon portal 仲未有貨
想問部ps5得667gb係咪正常?
825GB
然後扣返佢個OS同埋隻pre-installed Playroom
差唔多啦
係Amazon買?
係日森買,千円多少少,我買嗰陣時得一款,而家已經見到多咗幾款,其實日本牌我會想買Hori , switch 同vita 都用佢,做得好fit 位,但唔知Hori 出唔出俾portal
https://m.price.com.hk/product.php?p=443722

2年前買咗呢個 唔知而家有無更平同更好ge choice
有冇人用緊x85k sony tv 打ps5
X90J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞