PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
咁辛苦... 仲有部notebook 尿袋要袋
有寄倉行李就當盒機係手提算啦
基本上一件手提物品係冇問題(只要符合航空公司尺寸重量規定) 問題係有d人鍾意入咗禁區之後再不停買一袋二袋手信,所以廉航公司會嚴格執行限制

我9月時買多部舊版都係連盒hand carry 過安檢同上機,我坐日航,可以一件手提一個背包,最多10公斤

咪昆尻人
你咪唔好信,部機我就係咁人手托返黎
咁手提行李限7kg, 隨身物品有冇寫計埋?
我前日搭嚟,孭住個老鏈咁大嘅porter背囊,地勤冇叫我磅,只係黐張話隨身物品嘅紙叫我放地下,反而我手抽拎住部asus notebook就叫去磅
好心分享下,仲要比人話我昆尻人,痴鬼線
啲地勤都係鳩流流,最緊要有貼張紙
6月8月各去左次
地勤都係捉曬成身揹既拎既
錯既話唔好意思
跟返uo自己寫,從來都係手提行李先要限重
如果再比人捉隨身物品超重,絕對可以同佢嘈到
當然你件野係要佢尺寸限制範圍入面啦
希望各位 ching 去日本又買機既可以順利托返黎
Dd2 3月尾
未買火影可以慳返 仲諗係之前既1-4合集
過場係無動畫 睇PPT咁
想問兇宅買係咪都係可以喺PlayStation保養個website登記到
可以
ps5而家玩cyberpunk表現得唔得
未玩過任何一隻,值得買嘛?
我想問下有咩game係出到120
我整極都無
睇嚟都要裝返隻人中3(PS4機)去PS5
PS4都冇再開了
COD
屌 原來開完自動 入到game都要再開120
岩岩用隻蜘蛛俠試過打爆埋機先知
戰鬥ok, 其他野好求其
第一集都仲有個城俾你玩, 之後果d都hea到仆街
係呀
戰鬥有改良
想睇下動畫 買返上一隻合集仲好

又到每個月免費垃圾game公怖
Power wash都幾好玩
Lego咁快有得免費
呢兩隻都已經買咗
月尾都仲未有slim既消息 有冇咁多舊貨要清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞