PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
部PS5係咪要長開著先玩到?
要待命模式。試過熄機唔得

今日有帝王哥斯拉,睇埋才去郊行
官網寫係同一psn account , 如果轉號要在portal登出,再登入其他賬號。

Wifi 網絡可以不同,不過要先在主機每個戶口開遙距遊玩
垃圾劇本將一隻game毀滅嘅例子
BTW 今次無講上PC,睇黎嗰隻白皮豬係主力推手
咁快re
可能多人mode搞到無錢,re住cap番水
又準備俾人出幾十個post屌
教人點用 但唔開賣
話有新模式
我覺得係多人mode比bungie劣評之後實則凍結
資源回收塞返落本篇
Directbuy話下星期返貨
大部份評價都唔錯咁下星期試下搶directbuy 淘寶有架賣未

淘咗貼。
等sideload , 用android 就一會有
教學説明通常都有多語言版本,蘋果都係咁。而家日本同歐美都賣到斷市,可能罪大自己都估唔到 追加生產都要下個月先ship, 亞洲隨時要等多幾個月
同埋有之前早期刪除左既關卡 連埋升級 10蚊美金 必升 隻game出左3年 個套motion同像真度 到而家都冇一隻game 可以接近到
外國機可以用港伏,買港伏game
港伏可以入外國game, 企留意dlc要跟返server
eg 日版game要入日服先買/用到dlc
邊個話限同network?
remote play app都唔會啦
4k 人獸交 賣500幾
Thanks
姐係我用香港psn帳號 穩陣起見都係買返港伏數位game?
如果玩外國實體驚係咪有機會買唔到dlc?

直消餘4
餘3
如有需要可以開個外國服acc
但留意如果隻game要online對戰要俾多個ps+

最簡單建議港伏買game算
playstation portal見佢建議network有15mbps,咁出街玩係咪要買埋pocket wifi?
我港服,日本game用日本account point card買game及dlc,之後登出用回港版account remote, 在港版account 玩日本game及內的dlc . EDF6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞