PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
屌 希望唔好睇到
碌到40頁先開新post, 已update新ps5資料
但Sony / Marvel 到衣家都唔做野del 內容又係奇怪
睇番d leaks 原來bloodborne 都賣咗7百萬隻,頂SIE 仲未肯搵FS 出續集
懷疑想順便睇下市場反應 再改game
做得好 隻狼人又可以好似spiderman咁出2-3集
睇roadmap 之後會出埋Xmen

同埋原來Spider-Man 同 Marvel 個協議其實Sony 都唔係賺得好多
迪士尼真係好撚大咬
大咬都算
賣唔到個數就直接收番你
如果電腦用,經藍牙會唔會有delay?定都係用link好?
其實咁樣隔離blade 佢一定過到個數,反正都係計download 一次就可以當一隻銷量
Bundle 包迪士尼可以攞到35-50% 既版稅⋯⋯ 分分鐘Sony 賣bundle 包係蝕錢咁賣
你覺得迪士尼會咁笨柒咩, 精過鬼呀
之前B記唔敢答IGN係咪xbox 獨佔,都好肯定關呢個KPI事
其實如果Indiana Jones 個協議都係同Blade 類似嘅話咁可以準備等PS5 版都得
奪寶奇兵個IP都差唔多死,上年定前年仲要拍套野出黎補刀
唔可能同Maverl啲野比啦
但點都會有班死忠買嘅
不過我有D 期待sucker punch + 星戰衣個組合,如果SIE 有心合作嘅話
如果用籃牙連即係同其他headset 一樣,籃牙通常有100ms delay 。

佢最大賣點就係個ps link , 所以枝手指pc Mac 支援
已買
快手推埋佢算
.
.
.
隻pulse explore 跟機耳塞勁垃圾,佢個設計明顯偏細,我用到最大size 都會漏音,改用xm4 耳綿即刻差好遠,諗住再去日森睇下有乜適合嘅耳塞
.
你去新po講啦
啲人基本都過晒去無人係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞