PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
有冇人係因為白金成就先留守ps
個portal 係咪左右菇一飄就玩完
我覺得係
一load cutscene會唔會仲係咁嘈?slim
有無GAME係你想玩 但係PS玩唔到先
襯仲有特價 快D出
買左portal
見到bic camera 有大貨 不過都好多人買
係喎, 屌佢無得換
有現貨? 一陣去望望先
竟然大貨
轉返港紙幾多錢
千四左右計埋信用卡回贈
porter好驚飄移, 1516緊買唔買水貨
係日本店頭買可退稅約27000円,約1400
https://twitter.com/playstation_jp/status/1724580879006310666?s=46&t=zi2_9OgEB3uACUFriMmirQ

官方都叫人用有線去連ps5另外睇到另一篇interview 似乎冇講死只可以remote play , 日本人通常咁講即係將來有機會update 去support cloud stream
唔知用緊portal ,部ps5 hdmi 會唔會出埋訊號,唔想佢wake埋隻mon
啱啱行去見到
但個制壞佐會無保養
唔急咪等人拆機睇下有冇得自己換部件
想問下用portal係咪一定要開住PS5?
係,佢唔係一部獨立嘅遊戲機,只係一件stream device
待機模式
未有實機係手試唔到,但電話app 試過連屋企兩部機,hdmi 會有信號出,電視係唔會著(有hdmi link) ,但mon 係會自己著
換完xsx再賣返走xsx 賺到盡
off hdmi sync
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞