PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
直燒個wireless explore 貴到
貴咗$400左右
上個星期差D買左FF Origin
屌你老母free game GTA V都有人屌
Free 10年前既game
如果ps5版都係1年前組

另外唔經唔覺,係連登無人買嘅ps5建議零售價又平過好叉多人買嘅xsx
death stranding 真人電影化
呢隻正, 已白金
幾時先會有舊會員續psn優惠
上個月Black Friday 啱啱先做完
冇呀, 現有高級上個月都係寫820...
新型PS5用cover 1月尾出
紅, 銀, 藍
無黑
THE LAST OF US ONLINE開發終止
隻白皮豬收尾幾年啲game as a service開始收皮
THE LAST OF US ONLINE開發終止
隻白皮豬收尾幾年啲game as a service大計開始收皮
希望整緊嘅係新ip
untcharted都大結局左唔好再搞nate (同d遺跡)
tlou就算鳩掃帚啦
正常 太多同類玩法既game 咪又係4人合作打屍game
角色又少 怪又係果幾款 玩法離不開L4D
back 4 blood都收佐皮
End佐個project都叫止蝕啦
有昤d game 係限時上架,...好狗
隻紅籃好似ps3 slim 嗰時限定色,其實幾靚
之前就爆過重有好多隻game review 緊,睇嚟管數嘅十時就係入去清理白豬d屎
之前白皮豬吹到十隻服務型開發緊
等睇到最後全部斬晒
如果咁樣大改返啲政策,感覺上PC呢件事都會一齊搞埋
我估會改到最少3年以上先上pc 。我覺得其實隻game 如果出左5年以上就算上pc都冇乜野,上PC都係揸乾隻game最後嘅價值。主機約7年一個cycle ,要玩嘅都玩左。
portal 癮好大幾時先2月1 呀
港行有話2月1出咩?
30年都唔應該上啦,睇下隔離任天堂。想kerp住賣機就要有啲嘢倒落海都唔益人
keep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞