PS5 機主討論區 (87)Slim / Portal / Pulse Explore / Elite 行貨未有期

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
以為講slim 88
對唔住,係我眼殘搭錯線
丁少d 啦

唔怪得我部日水較極都搵唔到5Ghz
啱啱轉返140
操作感癡手好多
依隻無咩意外都係等汁
唔知GTA6出先定PS5 PRO出先
都唔係,最近多左人,patch 完頭兩日都會爆login server,其實隻game 一直改進緊

PRO先啦
之前準確爆料爆晒silm, Portal, 耳機條友有講過24年尾出pro
將啲獨佔變翻冇得上PC先啦
TLOU2 remaster都無公佈上PC
對比之前話第一集出PS5版係有同時宣布會上PC
可能已經暗啞底停左啲PC化
其實最想隻白豬快d 躝,其他野等後任慢慢去處理
我覺得唔會 之前講到明個方針係進軍PC Gaming
我覺得係出獨佔game個速度太慢同數量太少
所以推遲佐上PC個時間
咁快上晒PC 到時真係玩死自己
其實港區會唔會上PORTAL
會 之前個PS HK官方FB話就快有消息
可能等劇第二季一齊出
1都係咁
其實佢TLOU2 Remastered
我本身係買PS5版
係咪免費升Remastered
定要點?
有網紅在 X/Twitter 展示他與 PlayStation 客戶的對話,客服只表示資料顯示他違反服務條款和用戶協議,但就沒有進一步說明他在甚麼時候違反了哪一項規定,只叫他重新開設另一個帳戶。不過這樣做他就會失去所有他付錢購買的內容。最奇妙的是該網紅在 6 小時之後發現自己的 PlayStation 帳號又能如常使用,而 Sony 仍未給出停權的理由。

罪大真係冇改錯名所以我成日都係咁講,steam 又好,巨硬又好,老任都好,只要佢有權喺任何時間停止你account ,所有digital 野都係冇保證。
想問下如果係日本買到,都可以係香港connect主機用?
可以,留意一下wifi channel 就得
我估要畀$100左右升級
ps5版已經係Remastered啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞