【異能正傳】【契弟】源界神話—異軍崛起(3)

1001 回覆
62 Like 3 Dislike
中出巴我啲戲份呢
獨眼開左眼係咪爆源力

唔好心急契弟
唔好俾我停,繼續solo
中出巴我啲戲份呢
獨眼開左眼係咪爆源力

唔好心急契弟

未打完
契之後會加漁夫戲份
中出巴我啲戲份呢
獨眼開左眼係咪爆源力

唔好心急契弟

未打完
契之後會加漁夫戲份

鳴呀 屋企人禮物
寫文必備

嘩 正喎 巴打平時有飲開酒?

唔算太有研究
飲日威較多,雖然本身仲有半樽蘇威

香港買日威太貴,蘇威正
好耐冇睇
琴日一次過睇翻哂
路飛巴記唔記得我
我幾時有得出場

Btw happy birthday
文呢
說好的...
今晚唔係應該有文架咩
路飛哥哥又瞓咗?

文呢

農曆七月,唔通中出巴今次
話時話有冇人會係屋企聽到d erererer (高6度)既聲
聽落有d似笑聲,最近愈黎愈多+大聲
話時話有冇人會係屋企聽到d erererer (高6度)既聲

巴打小心d

巴打小心d

聽左好多年啦 唔洗嚇我

巴打小心d

聽左好多年啦 唔洗嚇我

係咪啲渠/井入風果啲聲? 好似牛蛙咁既聲?
出一出文 約續喺研希巴短篇

「老實講,研鈞呢個肥仔同佢伯父我一樣資質平庸,與同年嘅吳紀德相比之下更加明顯。如果將家族交予研鈞打理,唔會有太大作為。」
「唔,所以哥你覺得吳紀德比研鈞更好?」陳定一沉吟半晌,再問道。

陳偉應道:「自然不可。外姓人如終都喺外姓人。吳紀德呢個小子不單潛力強大,拳腳功夫亦有一手,可惜就同佢死鬼老豆一樣,死牛一面頸,剩喺將『正義』掛晌嘴邊。如果佢知道老吳點死......我地就有麻煩喇。」

陳定一點頭,說道:「的確可惜。本來我想家族將來放晌研鈞身上。不過,研希出現源力算喺一個異數。佢比佢大哥潛力更高.....只喺生性乖僻,終日沉迷廚藝,恐怕難有所成。難道靠煮飯就可以管好一個家族嗎?」

「哈哈,講起呢個怪胎,大哥早兩日見到佢一邊切菜練手,一邊閱讀典藏。」

「喔?又睇刑法大全又或者菜譜?」

「錯喇錯喇,居然喺莊子嘅《南華經》。估唔到,對吧?哈哈哈!」

這時候,門外傳來一道腳步聲,敲門的是家族中的年輕婢女牛小悠。陳定一揚聲,示意牛小悠進來大廳。

牛小悠與陳偉擦身而過,翹臀不經意在陳偉身前一扭一扭的,衣物上散發出撲鼻誘的香水味,讓陳偉不禁失神,喉嚨變得乾澀,胯下微微隆起。

「陳老爺,二少爺已經為兩位準備好午飯,請兩位到偏廳用膳。」

陳定一應道:「好。」

牛小悠微微一揖,轉身離開。當她直面陳偉時,掛著美人痣的媚眼與陳偉眨一眨眼,輕舔殷紅的豐唇,擺出一副誘惑的表情,做出一個口型。

「我-想-要。」

陳偉盯住牛小悠豐滿的大胸脯,目光熾熱而淫靡,恨不得立刻脫下褲子,把這個騷得出水的婢女他媽的就地正法,幹個死去活來。

當牛小悠離開後,陳偉再也按捺不住,示意弟弟陳定一先去吃飯,自己則絞肚痛,要回房好好「休息」一下。陳定一對此並沒有多說,或者以為陳偉真的肚痛,又或者察覺到他跟那個婢女眉來眼去,只是懶得再嘮叨罷了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞