【異能正傳】【契弟】源界神話—異軍崛起(3)

1001 回覆
62 Like 3 Dislike
中出巴唔著衫通街跑搏比人中出

又或中出人
通常見到人影都係果頭近

契弟以前已經試過,平時放符晌銀包 (頭先因為運動,銀包放埋一邊)

返咗屋企定驚
通常見到人影都係果頭近

未必嘅 咪嚇中出巴啦
如果見到自己就要驚d

女人腳
不要說鳥 一邊覆post 一邊仲寒緊

[/quote]

唔好驚唔好驚,沬沬睇住你,邊個敢攪路飛哥哥

幫你嚇走佢地

沬沬仲要睇文咖嘛,睇完先算啦[/quote]

只喺因為睇文
係唔係你寫到孟婆太廢
依加過黎找你悔氣
唔洗驚,愈諗佢個感覺就愈強烈
到時就會有幻覺、幻聽,以為真係俾野搞。
你沖返個涼,唔好諗住單野,放鬆返個人先
度下故分下心咁就好快平復架喇
最緊要定
出文緊要d,唔好理隻衰野啦
出多幾篇先啦
再唔係即刻寫返個孟婆番外篇
可能咁就唔再搵你呢
通常見到人影都係果頭近

未必嘅 咪嚇中出巴啦
如果見到自己就要驚d

女人腳

重唔係孟婆?
係唔係你寫到孟婆太廢
依加過黎找你悔氣
唔洗驚,愈諗佢個感覺就愈強烈
到時就會有幻覺、幻聽,以為真係俾野搞。
你沖返個涼,唔好諗住單野,放鬆返個人先
度下故分下心咁就好快平復架喇
最緊要定
出文緊要d,唔好理隻衰野啦
出多幾篇先啦
再唔係即刻寫返個孟婆番外篇
可能咁就唔再搵你呢

孟婆未發威
有怪莫怪 宜家都唔敢諗
專心度緊旅行
將來會有孟婆嘅故事

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
最初有隻黑色貓晌度 契弟無理到佢 行開少少操
費事阻到佢

隻貓走嘅時候 契弟已經濕撚曬 (唔撚驚)
點知.....

做做吓掌上壓 (離地彈一彈,拍一下手再落嗰種)
望到隔離有白色濛濛地嘅人影企正我膊頭隔離,即刻失力跌一跌。

轉頭一望—

仆街 !屌!

成個公園一個人都無,契弟當堂嚇到面都青,衫都著唔切就狂奔,跑到去有人嘅地方先敢停低

宜家去便利店買支冰水定定神

(註:如果契弟鳩噏,咩撚都得

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

是咪裸緊半身 準備認人先

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴
契弟送你一段可歌可泣嘅愛情

我呢

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴

我呢

不劇透

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴

我呢

不劇透

基情

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴

我呢

不劇透

基情

沬沬又要

如果可以淒美啲嘅話,寫死沬沬都可以咖,只要可以感人肺腑,更勝花華
即使荼蘼花謝了,亦無悔有過此等愛(劇)情
可以的話呢排唔好夜晚出街操了,留係屋企練下basic野,休息下啦。過左七月節先再出街出。我琴日朝兩三點番到屋企樓下果陣都有一下寒寒地,同眼尾好似望到有野閃過,但都幾肯定附近無人,因為個轉角位一眼望晒,諗住行快少少樓梯番屋企先發現無帶鎖匙,要打比母親大人開門就無左回事,之後沖完涼先再醒番起頭先寒一寒
可以的話呢排唔好夜晚出街操了,留係屋企練下basic野,休息下啦。過左七月節先再出街出。我琴日朝兩三點番到屋企樓下果陣都有一下寒寒地,同眼尾好似望到有野閃過,但都幾肯定附近無人,因為個轉角位一眼望晒,諗住行快少少樓梯番屋企先發現無帶鎖匙,要打比母親大人開門就無左回事,之後沖完涼先再醒番起頭先寒一寒

好彩屋企有機啫

好彩屋企有機啫

錄埋d歌先操啦
轆左一蚊入個唱歌post見到你瘋狂中伏

好彩屋企有機啫

我都有

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴

我呢

不劇透

我呢
通常見到人影都係果頭近

未必嘅 咪嚇中出巴啦
如果見到自己就要驚d

女人腳

聽講佢地會喺後面聽/睇人地講佢地

好彩屋企有機啫

錄埋d歌先操啦

有冇link?

好彩屋企有機啫

錄埋d歌先操啦

有冇link?

https://lihkg.com/thread/365281/page/1?ref=android
好似20次都有

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴

我呢

不劇透

我唔要比師傅搞啊
同時,修練場的地面突然冒出一個接一個的漣漪,三道虛影一同浮上地面,把畢穎螢和刑爆烈緊緊包圍。白色面具下的雙眼展散發詭異紅芒,傳出憤怒的「More」聲。
同時,修練場的地面突然冒出一個接一個的漣漪,三道虛影一同浮上地面,把畢穎螢和刑爆烈緊緊包圍。白色面具下的雙眼展散發詭異紅芒,傳出憤怒的「More」聲。

唔好圍住我同螢妹妹,我地無文架
今晚有甜
今晚有甜

成班面具鬼圍埋喺度叫more
我獨眼可唔可以開眼爆源力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞