【異能正傳】【契弟】源界神話—異軍崛起(3)

1001 回覆
62 Like 3 Dislike
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
最初有隻黑色貓晌度 契弟無理到佢 行開少少操
費事阻到佢

隻貓走嘅時候 契弟已經濕撚曬 (唔撚驚)
點知.....

做做吓掌上壓 (離地彈一彈,拍一下手再落嗰種)
望到隔離有白色濛濛地嘅人影企正我膊頭隔離,即刻失力跌一跌。

轉頭一望—

仆街 !屌!

成個公園一個人都無,契弟當堂嚇到面都青,衫都著唔切就狂奔,跑到去有人嘅地方先敢停低

宜家去便利店買支冰水定定神

(註:如果契弟鳩噏,咩撚都得

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

成個公園一個人都無,契弟當堂嚇到面都青,衫都著唔切就狂奔,跑到去有人嘅地方先敢停低

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

隻黑貓可能喺孟婆,帶埋啲朋友仔黎搵你
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

不安
不過沬沬反而唔怕呢啲
返到屋企慢慢解釋
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

屌你
今次真喺嚇到鳩縮
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

不安
不過沬沬反而唔怕呢啲

屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

是咪裸緊半身 準備認人先

爆裂唔好打我畢妹妹主義
寫文定驚
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

屌你
今次真喺嚇到鳩縮

出事架嘛
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

屌你
今次真喺嚇到鳩縮

出事架嘛

臨近七月
衫都唔着跑去便利店
中出巴唔著衫通街跑搏比人中出
通常見到人影都係果頭近
通常見到人影都係果頭近

未必嘅 咪嚇中出巴啦
如果見到自己就要驚d
唔係得咁少文呀嘛
[/quote]

[/quote]

唔好驚唔好驚,沬沬睇住你,邊個敢攪路飛哥哥

幫你嚇走佢地

沬沬仲要睇文咖嘛,睇完先算啦
今晚出住呢到先

畢穎螢「喔」了一聲,問道:「即使要違反法律?」

「法律?難道靠和理非,勸嗰幾個垃圾乖乖地自首?呢幾個人之中,其中一個喺某高官嘅私生子。所以即使同類案件再發生十次百次,佢地都可以置身事外。」

「收養我嘅源者曾經講過一句說話。『當法律無法彰顯公義,唯有違法達義,替天行道。』莫非你覺得源奧教所訂嘅規則又可以為人民帶來公義?」

畢穎螢不法反駁刑爆烈的言論。的確,以蔣家為首的商會聯盟所以成立,與獨裁的源奧教也脫不了關係。不過,她倒想不出看上去這個傻乎乎的男人竟然能夠說出與外表格格不入的言論好了。

就在這時,結界上的電子儀器忽然閃爍一陣刺眼的紅光,眨過不停,把兩人的對話中斷。天花的白燈也隨之變成像救護車上的警號燈,氣氛一時間變得緊張起來。

「Self-Defensive Mode?」畢穎螢看著屏幕,不禁嚥一口口水,心裡泛起一陣不祥的預感。

同時,修練場的地面突然冒出一個接一個的漣漪,三道虛影一同浮上地面,把畢穎螢和刑爆烈緊緊包圍。白色面具下的雙眼展散發詭異紅芒,傳出憤怒的「磨牙」聲。

刑爆烈見狀,問道:「畢小姐,發生咩事?」

「咳咳.......我好似唔小心撞到唔知邊粒掣,系統將我地誤認為入侵者。不過你唔需要擔心,因為我好快就可以整好。」

畢穎螢故作鎮定,在儀器上亂按一通,臉色愈來愈難看。與此同時,三道身影分別朝刑爆烈和畢穎螢疾衝突襲!

狙魔弓與虛影激撞連連,發出一連串的巨響。刑爆烈擋在畢穎螢身前,以一敵三,仍然不落下風。

二十招過去後,刑爆烈終於解決這三個只知攻擊,卻不知痛的敵人。

「成功!一定喺呢個掣,嘿嘿。」畢穎螢拍下其中一個按鈕。

可是,當她的話音落下,系統不但沒有恢復正常,反而升起一倍數量的「鬼」,而且這六隻「鬼」比之前出現的更是猙獰,顯然已經不是甚麼小鬼了。

「喂,你到底撳咗咩掣?」刑爆烈察覺不對勁,瞇起眼戒備,隻瞳閃出璀璨的十字準星,神態宛若草原上以命相搏的野獸。

「喂?」

畢穎螢回過祈,瞪著儀器失聲大叫:「Level 30?點解一跳就去到三十層?仲要六個!無理由!唔通唔喺呢個掣?」

她頓一頓,再說道:「我知喇,好喺喺呢個掣!好似喺.......一定喺。」

刑爆烈終於發現一個事實。這個女的絕對是一個死要面子的機械白痴。要是再讓她再搞下去就出事了!

他連忙說道:「你唔好再亂撳。」

「放心放心!」

「你冷靜先.......千祈唔好—」

話還未說完,畢穎螢的手掌便拍在按鈕上!

「撳.......」

「大鑊。」

鬼沒有隨這一下充滿自信的按掣而消失。地面上的六隻鬼這次倒不會悶了,因為再有六隻鬼升起,剛好組成一隊他媽的足球隊......

媽的,十二隻惡鬼!

「鬼」等級由第三十層一跳,升至三十九層,而且數量大增,就像同時要跟十二個沒有靈魂的源界境源者對戰似的。

這簡直就是越級挑戰!

畢穎螢聳聳肩,尷尬地掏出螢光筆,跟刑爆烈並肩而立:「好啦,唔好望住我。我聽你講,都喺唔亂撳好喇。」

[/quote]

唔好驚唔好驚,沬沬睇住你,邊個敢攪路飛哥哥

幫你嚇走佢地

沬沬仲要睇文咖嘛,睇完先算啦[/quote]
屌 我宜家要杯定驚茶
宜家氣喘中

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

一路跑 一路著
寫文定驚

文已出

語無倫次

契弟頭先落附近公園操
費事阻到佢

點知.....

轉頭一望—

仆街 !屌!

係咪眼花

唔喺
真喺人嘅嘅下半身

大叫
屌你老母唔撚驚!

頭先契弟一路屌住跑

爆裂唔好打我畢妹妹主義

立晒Flag無得唔係喇

花巴
契弟送你一段可歌可泣嘅愛情
衫都唔着跑去便利店

澄巴 去到便利店著返好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞