鄭PD燒腦綜藝討論區(2) - Netflix 魔鬼的計謀 10/10最終回

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
點解有人明知監獄有密碼鎖但都唔係好認真咁搵密碼咁
定暫時剪走左
咪提過圍棋女、Idol同肥仔有周圍搵線索 搵唔到
先話俾錫辰聽
剪走曬 佢哋係個場地到不停摷嘢
冇諗到係用piece
真係完美避開晒
Day5前
知道有密碼鎖嘅冇3粒piece (肥仔/Idol/圍棋女)
留意到piece唔同嘅但唔知有密碼鎖(廢老/東珠)
軌道/豬女就應該事後/Day5後先知有d咁嘅野
佢地連普通鎖都搞唔掂,點會密碼,同埋係大海撈針
成班人淨係邊個最多睇piece數
得東載、偲源、錫辰三個去理解個節目奧秘
智慧環解左有piece咁着數都冇乜人認真去解啦,更加唔會咁上心另一個冇頭緒既鎖
屌係wo
智力鎖就係比緊hins提人啲金塊可以合埋一齊
又係
不過有幾個無入過獄嘅都好早諗到
咁最低piece 先入獄嘅
所以東載第一眼就睇到有分別同埋知道要解題真係好堅
有旼身材幾好
佢真心對呢個game有熱情
好慘
比個邪教攪到咁
所以設計得好好 特登分開兩條線索
如果唔係肥仔 錫辰都唔知有密碼鎖呢樣野
豬妹
game1 最多玩法最有深度
但兩個研究員同記者都on 撚99
真,整解藥洗咩同條友講咁多咩
眼鏡錫辰
唔講以為係hunter 炸彈魔個能力,一定要解釋能力先用到
1. 本身恐怖分子勝利條件係有抗體外既市民死晒,所以有抗體既惠星其實無死,但恐怖分子照贏
2.其實好似可以?因為係恐怖分子自己各有一粒
3.製造任務每round只可以進行一次,所以唔得
4.抗體市民既死活唔影響恐怖分子勝利條件,但抗體者死左,研究員都廢埋,的確係係等病毒同搜查官鬥快屌
老實講 岩豐煲完第9集
一開始講到個個好pro咁
點知有部分係到行行企企等carry
冇好仔細咁睇 有冇話贏左最後舊錢係平分定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞