鄭PD燒腦綜藝討論區(2) - Netflix 魔鬼的計謀 10/10最終回

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
我覺得監獄獎勵方面,因為一開始已經講咗最多piece入final,所以應該唔會係決賽直通名額

好on9咁估吓,獎勵會有少量pieces外加day 6遊戲嘅tips,令到佢哋有機會透過main match同獎金賽 (希望會係2場個人戰嘅format)追返pieces

本身諗過獎勵係可以同魔鬼做d交易,但諗起監獄2個咁窮應該唔係咁
想入坑the genius嘅話
應該由season 3開始睇會易入口啲
賽制比較成熟 剪輯進步咗 選手又平均識玩啲
我就係鐘意佢 玩到你地雞毛鴨血最爽
監獄獎勵應該唔會咁簡單
係錫辰快先一口氣破解到
偲源拎d pieces 砌左成個鐘都砌唔到
大嬸勁在做人圓滑
唔係12點上架?
軌道:「我們不能放著連算數都不會的人不管」
錫辰:「結果反而是最會算數的人走了」
軌道正宗毛澤東果種獨裁者
打土豪分田地
團結大多數打擊一小撮
骨妹醫生幾時死?唔想再見到佢
監獄獎爆左料 可以復活一個人幫自己打決賽
咁冇咩用
入監獄要皮斯少
入決賽要皮斯最多
咁final變2v1感覺唔會好睇wor...
Devil's plan已經咁少個人戰,真心想day 6同final都係個人戰...
我岩岩我S3開始睇還好,但都係唔鍾意有時玩制度多過玩ganme
我覺得軌道呢種其實一隻手掌係拍唔響 真係有太多人唔太識玩所以佢先成功引到一班人聽佢個套 如果每一個玩家都係識玩有自己主見既反而會集體屌軌道搞事 暫時覺得傻人堆得東珠係叫做有能力同醒少少 個款似假扮同住軌道一堆先 睇時機會反咬
如果係咁嘅話係咪代表偲源/錫辰是但一個會入final 斷估唔會鳩到解完迷拎到獎勵但係冇用
英文贏香港?
師兄你去過韓國未
錫辰同偲源喺監獄有冇做過愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞