鄭PD燒腦綜藝討論區(2) - Netflix 魔鬼的計謀 10/10最終回

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
大家發揮都麻麻地,東載都係得mm1策略出色,可能因為7日之內玩太多game,消化唔切

the genius 玩完就返歸foul人冇負擔,呢套淘汰完要望住人執包伏,玩完仲要一齊食飯玩獎金賽,所以唔敢咁盡?
覺得差咗個絕對強者始終識做效果+玩人心+玩game嘅ssr張東民係可遇不可求
少數派每人揸住3piece,唔做任何野都out5人,等邪教派狗咬狗先係最好玩法,最錯其實係東載死都要拆散啫
所以話佢哋喺邪教喺無錯
非我族類就立即話佢哋喺壞人
教義仲要喺共產
3個繼續圍爐係最好
但佢地想借今次機會搵新盟友建立信賴關係 ok可以理解
但佢地又唔理新盟友圍棋女同惠星既死活真係好不解
到底做緊乜
個圍棋選手係男定女
其實根本大家都比軌道既玩法困死左

錫辰後面反省都有講,其實呢個係獎金game,目標應該著重砌晒所有題目加最終獎金,而唔係在意邊個拎到金牌

隻game 根本唔需要搞咁多野,咩都唔諗,全程投入去玩拿拿臨砌完就ok。而且為自己拎獎勵既動力一定大過幫人拎獎勵囉。依家比軌道搞到冇晒士氣,大家可能會諗,東載都可以"手誤"一次,咁要唔要自己都扮一次手誤先。係咁緊張既情況下,仲要諗住留力比下個完成,根本就on9。
我覺得佢救弱者只係R 鏡頭
佢份人咁撚木獨,正正常常玩會有人想同佢做fd 咩
你睇佢平時傾計科學科學mode 冇人想理佢就知
如果佢唔係擺出一副"我想幫大家"既樣
呢d毒撚可能一早比人out 左仲要冇人可憐果隻
有冇人知聽日幾點鐘會有
Confirmed
有冇去過韓國?
第一隻game 佢比記者篤死左非戰之罪啦
15:00
而且感染到idol 主動同佢分享個保險箱秘密
玩圍棋佢自己都冇信心架,所以都識搵定圍棋女幫佢一齊比意見。
我覺得佢唔係最叻果個,但佢果份毅力真係好吸引
作為綜藝黎講最想睇既就係佢呢類人既成長,有少少缺點仲正
其實呢啲節目未必適合你,無必要硬逼自己去睇呀其實
早兩日知有呢套野之後,撞正打風可以煲曬佢,真係好好睇
想睇京林姐入決賽
如果寄生者的計謀識反cup 就真係好睇了
可惜已經到決賽
追到最後等聽日更新
佢戰意最高最努力o個個,
雖然唔係大愛o個邊,但完全唔會令人討厭佢。

我最唔鍾意係個骨科醫生,
扮弱者好假又陰d陰d咁。

另外肥youtube成日想痴埋勁人度,
再背後比意見,
舖草皮衝出黎比人利用好心涼。
雖然佢玩game唔算差
肥仔成日想扮勁人陰人黎大反轉
但能力跟唔上 結果成套野都柒下柒下
唯一貢獻就係用陰招整走左東載 但成件事唔討好之餘好肉酸
而家啲寄生者最多皮斯佢哋寄生到入決賽好似唔係冇可能
遊戲的法則 The Genius
想問下邊度有得睇?
得支那網?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞