Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (122),新手請睇#1-2

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
https://youtu.be/PKsZR1ihNNg?feature=shared

點睇Surface studio laptop 2
想問asus 過咗保仲有冇得整
保養期已經壞過一次
你想要啲咩先
呢部野個設計都唔係特別好 你要好似封面咁姐係冇得用keyboard
Hello想問6000budget左右,主要文書睇youtube,有無咩laptop推介?
mac for no-brainer
周圍都冇晒flow x13high performance
同求
講緊4070版本? 好似得bestbuy us有

想問下巴打依兩部邊部性價比比較好,Predator Helios 貴3k 但係就有4070 (追唔到上4080一嚟要20k 有啲太貴 二嚟要等貨)

不過我research 咗睇落4070比4060唔係話差好多(冇4080同4070個升級差距咁大),咁嘅話我普通打機唔追求極高畫質咁係咪legion pro抵玩啲?(玩cities skyline2做唔做到)

同埋諗住至少用3 4年 有冇話邊部好啲,唔該哂大家!
補充返 Legion pro 13k Predator 16k
想搵部14吋用7840u嘅laptop都無
係咪攞曬去整遊戲機
燒鵝價錢 蔗渣味道
send返大陸整
點會冇,只係你想唔想要嘅問題
13吋囉 asus s13
/16吋1kg acer 個部
16k 4070不了
我想要部輕便文書類似zenbook咁姐
Zenbook 13係個mon唔岩心水之外其實無得輸
13太細
14太大
16太大
13又細 14又大 你既要求🙄🙄🙄🙄🙄
最少要14先開始有90HZ OLED
13吋得60 睇到眼都痛
寫錯16先岩
岩呀90hz以上大電
就係睇中7840u唔食電又好過intel 啲p系先想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞