[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
今日去咗oday 又話bu女校 男女比例2:1

認真囡囡幾高質

呢句真
Fm想問成功reg hall既話要幾時check in
我想問pre reg科係咪冇得睇個course係邊個tutor教
我想問pre reg科係咪冇得睇個course係邊個tutor教

course information 咪有
Fm想問成功reg hall既話要幾時check in

24/8
住Hall有無得申請Defer Payment?
住Hall有無得申請Defer Payment?

好似冇
有無師兄師姐可以講下PE游水堂嘅情況 唔該

你邊科先
咁bu文科居多 整體黎講都女仔多d啦
有無師兄師姐可以講下PE游水堂嘅情況 唔該

冇開游水 泳池裝修

睇咩科
正常咪文院啊comm啊
你試吓行轉VA有開後宮嘅感覺
好似1:11
個post真係好沉

睇咩科
正常咪文院啊comm啊
你試吓行轉VA有開後宮嘅感覺
好似1:11

表示non ju va jj
如果我冇記錯我果年35個non ju入面好似得4個係仔
我想問BU GE有冇話每個area都要讀一科
搞緊tran credit唔知tran邊幾科好

想問吓trans credit要點搞

我見佢網上面有張form
係咪填想trans嘅GE course 定所有科都要自己搞

利申:year3 entry

我year 3 entry嗰陣自動trans咗
睇下study plan嗰度有一行係recommended transfer就係trans咗嘅

我明明讀10科major就夠 佢sem1比左6科我

咁我想問吓有冇得trans GE course
之前讀過一科中史

ge我中英都Tran左
我本身history 都Tran左2科major

我意思係佢要我地補個啲係咪一定要補?讀過類似嘅科都冇得trans?

tran到佢都幫你搞左啦
好似係
science year 3 係咪無細o嫁啦

reg day都唔見有既
Senior entry 要讀幾多個CCL?
Senior entry 要讀幾多個CCL?

14號果個orientation by faculty for senior year entrants 係要做d咩
其實呢到問關於程序既野全部都校網有......

算啦大家都做過fm
嗰時科都未識reg係咁chur住個peer mentor

算啦大家都做過fm
嗰時科都未識reg係咁chur住個peer mentor

我都係fm
15號既o day係翻去做d咩架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞