[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
我就係咁要轉番啲free elective
Su係咁俾人聲討 點睇
垃圾校長同「老師」
講咁耐都說服唔到點解要逼學生讀普通話
剩係識話埋d咩學生態度,粗口
都唔係回應重點「普通話呢個問題」
拉埋去其他嘢講就當回應左
感覺上呢單野俾人鬧,
有50%以上都唔係真係因為講粗口/反普通話,
而係枝莊本身19
食屎啦錢大康
係你條契弟搞出嚟㗎
樂於解答, 乜鳩都說服唔到呀戇鳩

重有上款邊有人會噉寫㗎
一個各位就算
係各位同學、各位同事、各位校友

各位同學、同事、校友:

作為老師,最痛心和難過莫過於看見學生的不負責任行為。對於上週三學生在語文中心所作的不當行為,我們將按照既定的紀律程序,嚴肅處理。

大學教職員一向都重視同學的意見、樂於解答同學的疑問。然而,我們絶不認同也絕不容忍語言暴力和侮辱他人的行為。大學和社會對大學生有很高的期望和道德要求,即使只有一位同學的行為有所偏差,所有浸大人都要承受惡果。

培育學生是我們的重任,我們一定會繼續培養浸大同學成為有道德、肯承擔的公民。

錢大康

校長

計算機科學講座教授
大學教職員一向都重視同學的意見、樂於解答同學的疑問
人唔笑狗都吠
F左一科Reatke係咪唔洗比錢 有Fd話要比$3000
枝莊已經比以前嘅勇敢好多
希望佢哋下次有返啲智慧
望就望final year 嘅同學唔好就範
只要太少人畢業, 對Bu 都冇好處
校方成功將焦點轉移去講粗口
推到新po
有冇人讀過GDSC1015 coffee with profs
個friend reg左但驚伏 secrets reg科表無人講過
未聽過
新科黎?
有冇人讀過GDSC1015 coffee with profs
個friend reg左但驚伏 secrets reg科表無人講過
未聽過
新科黎?

可能係 但上個sem都見過
BU無人上連登
去哂叫人唔好講粗口
行過鏡房有media stand by
其實BU 有冇u life
有冇地方比學生hea同比soc 玩既地方

hall方面會唔會好難先住到。住荃灣將軍澳坑口個d大唔大機會住到2年以上?

Hall多唔多活動玩?

另外讀bu business 會唔會好蝕底見工比起city poly?
入黎要學普通話
同埋講粗口會記缺點
諗清楚先好入浸會中學
小弟都知要學普通話
但認真想知入面ulife係點
有無ulife都唔好揀bu
Bu有嘅其他u都有
Bu冇嘅其他u都有
可唔可以詳細d講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞