[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
係bu讀得越耐 發覺自己怨氣越來越勁
係bu讀得越耐 發覺自己怨氣越來越勁

Aggar 不知不覺quit u當口頭禪
點解bu好似愈來愈頹咁
BU個post沉底沉到要search先揾到

兩個禮拜推一頁
Info day有人問bu有無西醫同藥劑讀 跟住點左佢去中醫樓
Info day有人問bu有無西醫同藥劑讀 跟住點左佢去中醫樓

冇啊
生物醫學算唔算西醫

Info day faq:
有冇西醫?
有冇engine?
點解bu好似愈來愈頹咁

不如開個賭局睇吓今年幾多枝莊斷莊?
點解bu好似愈來愈頹咁

讀bu根本學都唔想返 上乜鳩野莊
今年一開sem走左六成堂
點解bu好似愈來愈頹咁

唔係為左分組做group projects 根本唔想番
上堂d professor照ppt讀 把聲又悶 係屋企睇notes好過
點解bu好似愈來愈頹咁

唔係為左分組做group projects 根本唔想番
上堂d professor照ppt讀 把聲又悶 係屋企睇notes好過

同感 啲嘢又讀嚟唔知做乜鳩
想問下病咗唔返
係咪要交醫生紙
定可以直接走堂
想問下病咗唔返
係咪要交醫生紙
定可以直接走堂

走啦屌 又唔計attendence
有present exam果d就要補姐
想問下病咗唔返
係咪要交醫生紙
定可以直接走堂

有大英喎
係咪都唔計
想問下病咗唔返
係咪要交醫生紙
定可以直接走堂

有大英喎
係咪都唔計

理論上係 唔走曬就得啦
不過大英咁小人 條友都認得曬啦 自己把握啦
係bu難唔難唔合格? 以前聽人講professor 好少會肥人 因為要寫Report
係bu難唔難唔合格? 以前聽人講professor 好少會肥人 因為要寫Report

俾個D你都夠死啦
屌你老母hall can依家算點
遞過盤去counter已經好撚俾面
依家仲要自己分埋
趕客到咁 不了
依家仲要自己分埋
趕客到咁 不了

仲咁多人食 好難攪

有時間唔趕真係過樂富算
依家仲要自己分埋
趕客到咁 不了

仲要擾民到15號
想問下病咗唔返
係咪要交醫生紙
定可以直接走堂

Present有Groupmate做證幫口 係咪都要交 雖然計10%

俾個D你都夠死啦

f同d嘅分別
只係使唔使retake
推下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞