[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
呢到有冇sci 既師兄師姐
可唔可以教下我reg科
我到依家都唔明佢點運作
Fm
呢到有冇sci 既師兄師姐
可唔可以教下我reg科
我到依家都唔明佢點運作
Fm

fm唔係15號先開始pre reg咩

我唔係讀sci嘅 不過呢可以上bu嗰個excel度睇下有咩靚grade科/靚grade lecturer
mark定啲code/section睇下邊啲會夾到你時間表(去course info睇)

點樣pre reg嘅話呢 你可以㩒落去pre reg嗰度 應該有view demo粒制嘅 你睇完唔明再喺呢度問下大家啦
有無人讀orgc?
我仲想問下assigned core courses即係點
個啲係咪定左一定要上
唔該哂大家
14號果個orientation by faculty for senior year entrants 係要做d咩

同問

同問

同問.

聽talk...仲可以做咩
你faculty應該有sd email比你個人email

冇收到過email

咁跟番個schedule地點2點十五分去register都一樣
除非你想唔去姐 知要做咩都無用..

schedule venue係空左......

你咩faculty?

social science 岩岩上番http://orientation.hkbu.edu.hk
check到了

咁就好

reg day 拎果份野冇 嚇死人

個份野好耐之前print好多野都唔update你上番buniport個份應該都有

buniport邊到有得睇

你睇下orientation個網啦寫哂所有要知既野
有無人讀orgc?

Orgc唔係就黎冇啦咩?唔知殺科定合併
晨早一推
BBA專修待定唔知reg咩科好 如果想yr2入marketing係咪可以reg相關course?
reg day冇入BBA soc可唔可以遲D入返
有無人知今日番左orientation 聽日仲洗唔洗番?

之前reg day派個張話要 但兩日做d野好似差不多

其實返左冇壞啦 咪當遊下校園

其實返左冇壞啦 咪當遊下校園

但9點幾就要番 番晏就就話啫
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎
利申:fm

住hall就唔悶

第一年唔想住hall 唔想俾人撚狗咁撚
等下年熟曬架步先入hall撚人

都係咁諗
想問地區分要幾多先住到 11 12分+底分30
係咪唔得
聽日pre reg係咪唔洗搶?係咪有三日時間reg 跟住電腦派?
聽日pre reg係咪唔洗搶?係咪有三日時間reg 跟住電腦派?

Pre reg唔洗搶
Add drop先要搶
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

男既都有啲可能,女既可能要等到第三/四年
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

點解?太多女人住
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

點解?太多女人住

其實係因為女校但hall要男女均等
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

點解?太多女人住

其實係因為女校但hall要男女均等

Hall男女唔係均等 轉左三年
一個hall九層 四層女層 兩層男層 三層男女層
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

住hall點解會俾人撚
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

住hall點解會俾人撚

太毒太摺最多俾人排姐,得鬼閒撚你
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

住hall點解會俾人撚

摺毒頹就花易比人排
咁yo得濟會唔會又比人排埋一份
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎

住hall就唔悶

都係咁諗
係咪唔得

住hall點解會俾人撚

your face ..
我仲想問下assigned core courses即係點
個啲係咪定左一定要上
唔該哂大家

係咪等add drop先可以drop左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞