[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
有咩free elective好讀?

介紹你一個叫japan culture
冇考試 唔洗聽書 交一次project 一份1000字就完
利申堂堂玩手機 一秒都冇聽過書

grade都ok
利申 hea讀都有B+
Reg唔到PE點算 仲有位嘅全部都唔啱時間 add/drop機會渺茫
想add科但full咗 google揾唔到佢email點算

唔係個個肯加位,你直接上佢堂,落堂問佢,面對面要求一般OK

真的嗎
Reg唔到PE點算 仲有位嘅全部都唔啱時間 add/drop機會渺茫

其實total4年8個sem你要讀兩個cred嘅PE
而係冇限幾時讀
你今個sem reg唔到
可以y1sem2讀+y2 sem1讀 或者year 34先讀
所以唔洗驚住

而係冇限幾時讀
可以y1sem2讀+y2 sem1讀 或者year 34先讀
所以唔洗驚住

咁都安心啲 唔該曬
咁唔Reg PE係咪要reg翻其他GE的?

而係冇限幾時讀
所以唔洗驚住

咁都安心啲 唔該曬

唔洗跟足個進程表搞 只要最後跟返哂要求
每樣要求都有讀過就得

而係冇限幾時讀
所以唔洗驚住

咁都安心啲 唔該曬

每樣要求都有讀過就得

而家最麻煩嘅係Year 2後reg翻PE應該會爆cred
所以跟住黎讀會係最好,可惜

而係冇限幾時讀
所以唔洗驚住

咁都安心啲 唔該曬

每樣要求都有讀過就得

而家最麻煩嘅係Year 2後reg翻PE應該會爆cred
所以跟住黎讀會係最好,可惜

爆cred無問題 去AR申請就ok 好似1 sem最多21cred
上堂聽prof話ps下年會取消 係咪真?
日文Full哂 乞教授加位 機會大唔大
日文Full哂 乞教授加位 會唔會有機會
有無人讀/識人讀 BU Music
想去sit堂有無人幫幫我
上堂聽prof話ps下年會取消 係咪真?

係嘅話我就drop撚左佢喇
而家食飯應該食邊間
2間都好撚垃圾咁
AAB食過一次5香肉丁撈麵
份量小,魚蛋又係涷既
HELL CAN食過一次茶餐炸脾
係平但好似又退步左咁
重點係2間都係等到2036但又貴左
係咪得部分ge course可以當free elective計?
係咪得部分ge course可以當free elective計?

全部都可以 但係最多只可以讀2個ge當 free elective
日文Full哂 乞教授加位 會唔會有機會

Language centre 啲course 多數唔會開位

全部都可以 但係最多只可以讀2個ge當 free elective

Reg/add drop個陣系統會自動當係free elective?

Reg/add drop個陣系統會自動當係free elective?

自己揀

假設我reg咗科GCIT做free elective,咁係唔係代表之後我要reg多個GCIT?

假設我reg咗科GCIT做free elective,咁係唔係代表之後我要reg多個GCIT?

多謝你
有冇人賣ob舊書

你係唔需要理reg個刻用咩code
讀完之後可以係buniport到改返做想要既code
印象中粒制叫「更改科目xx」
有無人讀/識人讀 BU Music
想去sit堂有無人幫幫我

errrrr就咁去sit會好奇怪,因為一班真係好少人同埋個個都知你唔係同學...
其實有興趣可以sit左關music事既GE course先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞