[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
hall3人房係咪真係好逼?

住咗兩年3人房 逼到好warm

兩人房都覺得逼
住hall會唔會好大機會抽中啲奇怪人做roommate
住hall會唔會好大機會抽中啲奇怪人做roommate

年年都有咁既情況 不過唔會太多 睇你好唔好彩
reg cai hall 不作他選

好逼

逼到仆街
商合soc join得過?
fmlm

好逼

逼到仆街

都係逼一年姐
爬上爬落就麻煩d
加埋有人上莊就更加亂
但3條友都唔錯

好逼

逼到仆街

都係逼一年姐
爬上爬落就麻煩d
加埋有人上莊就更加亂
但3條友都唔錯

睇人架啫講到尾 有好rm分分鐘開心過二人房
Lm
non jupas入黎嘅話 credit係唔係學校自動幫你tran定要自己申請?

Yr1要自己搞

即係Yr3就唔洗搞?

同問
係咪要交teaching plan

同問 轉credit嘅時候唔係已經知我讀咗咩科架咩

同問
想問埋reg hall
Bu 4年一宿 咁一唔一定要今年開始reg?
如果想係下年先住 咁今年洗唔洗排隊reg住先定下年先reg
想問吓係咪淨係返UOW就得
想問埋reg hall

你想邊年住咪個年先reg reg左又有位俾你既你唔住都當你住左 用左fm個30分架啦
想問埋reg hall

你想邊年住咪個年先reg reg左又有位俾你既你唔住都當你住左 用左fm個30分架啦

其實住得近有果30分係咪都有機會冇得住
senior entry 洗唔洗搞埋CCL先畢到業?
又UOW又CCL咁麻煩
想問埋reg hall

其實住得近有果30分係咪都有機會冇得住

係,但4年一宿
fm求教
reg day拎到張野叫Schedule of University Life, Orientation and Course Pre-Registration
咁入面就有個functions list
想請問係咪要去哂咁多個
定係揀幾個重要既去
fm求教
reg day拎到張野叫Schedule of University Life, Orientation and Course Pre-Registration
咁入面就有個functions list
想請問係咪要去哂咁多個
定係揀幾個重要既去

New student orientation 同uow係要去
pre reg自己上網搞
我經non jupas 升上黎,今日reg完比封信我話要參加學能測試(University's standardised test)
想知係咪規定必須參加,會唔會計分、影響成績?

Reg day係9-10號,個測試係9-11號 是但一日9半至6點,咁10號reg既人咪得番11號可以揀,咁岩唔得閒,offer 信又唔講,咁on9
我經non jupas 升上黎,今日reg完比封信我話要參加學能測試(University's standardised test)
想知係咪規定必須參加,會唔會計分、影響成績?

Reg day係9-10號,個測試係9-11號 是但一日9半至6點,咁10號reg既人咪得番11號可以揀,咁岩唔得閒,offer 信又唔講,咁on9

唔洗,你冇聽條友講野?
做完有25蚊starbucks 禮券,not compulsory
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞