[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
唉 讀gcnu讀到好迷惘 有冇人好熟number save the day 可以教下我

假如f左科 其他成績又唔係特別突出 係咪可以準備quit u

Same 成日走堂

Business numeracy 唔知讀緊乜

下個禮拜六就test
我連續冇番幾堂 唔知讀緊乜
題外話 份individual assignment都唔知要點做

我都係

number save the day算易啦,尼尼去去都係個d野, individual assignment可以問老師同學,正常都有80%, 利申 A
唉 讀gcnu讀到好迷惘 有冇人好熟number save the day 可以教下我

假如f左科 其他成績又唔係特別突出 係咪可以準備quit u

Same 成日走堂

Business numeracy 唔知讀緊乜

下個禮拜六就test
我連續冇番幾堂 唔知讀緊乜
題外話 份individual assignment都唔知要點做

我都係

number save the day算易啦,尼尼去去都係個d野, individual assignment可以問老師同學,正常都有80%, 利申 A

老立
有冇人知呢個post咩事
https://lihkg.com/thread/449436/page/28?ref=android

又係把刀借嚟借去 都係唔知邊個始作俑者
都咁大個人啦就咪咁低能啦 搞到住緊hall嘅擔驚受怕 想住hall嘅都卻步
邊個hall最淫最多靚女

南座兩個都多
drop左course係咪即係下個sem要讀多個cred?

冇事發生
sem2幾時pre reg
drop左course係咪即係下個sem要讀多個cred?

幾時都得
有冇人知呢個post咩事
https://lihkg.com/thread/449436/page/28?ref=android

又係把刀借嚟借去 都係唔知邊個始作俑者
都咁大個人啦就咪咁低能啦 搞到住緊hall嘅擔驚受怕 想住hall嘅都卻步

米王

南座兩個都多

尻hall

米王

推一個
幾時先有5
幾時reg科
writ1005 workload點樣
準備下個SEM讀
想有定心理準備
有無人考咗個普通話豁免試 可唔可以講下係點
咁早有得reg科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞