[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike

Add Drop 啲人求高抬貴手,讓個位俾我Add入去啦
Add drop完係咪即刻可以跟佢個timetable 上堂?
有無星期四8半PS GE戰友

呢個sem好撚多八半
屌 add唔到呀
有冇巴打PE會REG FOLK DANCE
其他科冇哂位
我先要簡呢科
仲有係buniport入面個學習進度表定進程表
教你每個sem應該reg咩科既
可以唔洗跟 自己編排就得
但相對要自己有個好計劃 否則到year4唔夠學分就會出事

咁係咪即係yr1 gcnu gcit個啲可以唔reg?reg其他同cre既course都得?
有冇人試過tran cred唔成功?
Non jupas year 1 想問trans大英成功機會大唔大

利申:HKCC
Non jupas year 1 想問trans大英成功機會大唔大

利申:HKCC

同問
仲有係buniport入面個學習進度表定進程表
教你每個sem應該reg咩科既
可以唔洗跟 自己編排就得
但相對要自己有個好計劃 否則到year4唔夠學分就會出事

咁係咪即係yr1 gcnu gcit個啲可以唔reg?reg其他同cre既course都得?

係 1個sem最少要reg 12cr
我想讀畢業呀 我想reg pth 呀
我想畢業呀 我想reg pth 呀
Pe果兩個credit
係咪一定要year1讀咗佢
Pe果兩個credit

唔係。但如果你某一個sem冇讀到想出年讀返就一定要係出年同一個sem先reg得
想問下印野係點的?好似唔同地方有唔同方法又要登記咁 好亂

同問

登記去oee701果到用部機登記,有指引睇嘅

列印,用learncom做例子,用電腦正常咁印野,之後去部影印機隔離部機到揀列印,未登記嘅就慢慢打學生no同密碼/登記左嘅就可以拍卡登入,不過部機好廢,冇反應嘅就試多幾次。之後揀返你要嘅file印就得。另外可以用八達通比錢嘅,登入前插卡就得。

影印,登入方法同上,不過揀影印,入左之後就直接去影印機列到set野之後按start就得。

btw唔識用aab影印機

登記去oee701果到用部機登記,有指引睇嘅

列印,用learncom做例子,用電腦正常咁印野,之後去部影印機隔離部機到揀列印,未登記嘅就慢慢打學生no同密碼/登記左嘅就可以拍卡登入,不過部機好廢,冇反應嘅就試多幾次。之後揀返你要嘅file印就得。另外可以用八達通比錢嘅,登入前插卡就得。

影印,登入方法同上,不過揀影印,入左之後就直接去影印機列到set野之後按start就得。

利申:已經印到慣哂,已經唔太識講點用

登記去oee702果到用部機登記,有指引睇嘅

Pe果兩個credit

唔係 但強烈建議year1讀
因為佢限你一定要一次sem1 一次sem2
Tear1算係最得閑 最方便讀左佢
Add drop完係咪即刻可以跟佢個timetable 上堂?

係 所以有人會等個堂完左先 add
咁官方黎講走少一堂
有咩free elective好讀?

介紹你一個叫japan culture
冇考試 唔洗聽書 交一次project 一份1000字就完
利申堂堂玩手機 一秒都冇聽過書
想問d soc入左會係咪會有ocamp?

好個別 要問返個soc先知
畢竟有好多soc其實係d人呃宿分搞
根本冇人負責任 自然就咩活動都冇
想add科但full咗 google揾唔到佢email點算
想add科但full咗 google揾唔到佢email點算

唔係個個肯加位,你直接上佢堂,落堂問佢,面對面要求一般OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞