[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
有冇人想男女層轉女層

正常同性層係玩得癲d開心d
路過留名
Reg唔到日文 等下年

year3 reg唔到
Reg唔到日文 等下年

year3 reg唔到

Add drop仲有機
想問reg hall成功 係咪遲下有人聯絡我玩hall o

其實hall o fee你已經交左,所以suppose你係要玩

Cai hall有人話要再交300先有得玩 on9
第一日已經後悔住cai

咪講啊
一陣又俾人話你係zhou打手,
咁唔想住就讓返個位出黎啊
而家啲人好惡架
science year 3 係咪無細o嫁啦

reg day都唔見有既

同問
前幾日先收到offer
其他ocamp係咪都差唔多完晒?
science year 3 係咪無細o嫁啦

reg day都唔見有既

同問
前幾日先收到offer
其他ocamp係咪都差唔多完晒?

好似得番math味玩ocamp 其他都完曬/玩緊
想問下如果改左期既uow2去唔到係咪遲d補返個make up就ok
Add drop期係咪開學頭兩星期?
Add drop期係咪開學頭兩星期?

係 到時會assign嗰時間俾你
仲有一個禮拜又開sem
話咁快又要返學
有無畢業同學仔
我想問下普通話廢 應該讀1個 3 cred course定 上LC搞嗰個無 cred course
我想問下普通話廢 應該讀1個 3 cred course定 上LC搞嗰個無 cred course

都係果句
如果oral有信心就non cred(佢oral d題目係難)
否則都係cred算啦
有冇方法同hall can反映下佢啲飯
第一次食hall can叉燒飯
叉燒明明好正又唔硬又唔柴
啲飯難頂到好似食BB嘢食咁
煮返啲人食嘅飯真係咁難咩
有冇方法同hall can反映下佢啲飯
第一次食hall can叉燒飯
叉燒明明好正又唔硬又唔柴
啲飯難頂到好似食BB嘢食咁
煮返啲人食嘅飯真係咁難咩

hall can係難頂d嘅
會唔會重有freshman未買大英書
平放
tg:Pom_9
原來大英要買書
平放

下乜大英要買書?
平放

下乜大英要買書?

我year1嗰陣本書要用全年
係咪而家轉咗制唔需要用

都係果句
如果oral有信心就non cred(佢oral d題目係難)
否則都係cred算啦

謝謝你
平放

搭單平放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞