[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
有冇人讀緊gdbu it and society

Me
你又係

唔係
究竟有冇人放 好想add到
有冇人minor 其實係咪無撚用 想無咁乞食
利申社科

我minor緊econ
聽講真係冇乜用,但反正cred就俾左你,咪讀啲自己有興趣嘅野囉,多個名都好

我minor緊philo
純粹有cred無掟洗
一諗起幾個鐘之後要番學就訓唔到

走堂

走堂

已經走左成個禮拜 今個禮拜覺得其他人已經分好哂組
有冇人讀緊gdbu it and society

Me
你又係

想問CCL係要yr1齊八個?定係yr3?

Year1 8
Year3 4
好似係

Year1 8
Year3 4
好似係

唔係year2前做哂8個咩
(依稀印象 錯左勿屌)
而家仲係add drop period啱啱先add到Jazz,但下星期一再上已經miss左兩堂 想問attendance係點計好擔心
舊校係咪冇微波爐

Year1 8
Year3 4
好似係

唔係year2前做哂8個咩
(依稀印象 錯左勿屌)

Year 1:兩年內做8個
Direct Year 3:一年內做4個
應該係咁......
而家仲係add drop period啱啱先add到Jazz,但下星期一再上已經miss左兩堂 想問attendance係點計好擔心

你未add係咪多數唔計
btw有冇人知走咗堂pe fitness test會點
有無人今日上badminton
爆cred係咪要過3 要爆cred讀pe....
有冇人可以講下個Writing enhancement class 頭兩堂有野做走左 一番去已經係第三堂 比個鬼婆教 驚比佢少頭兩堂唔番
有冇人可以講下個Writing enhancement class 頭兩堂有野做走左 一番去已經係第三堂 比個鬼婆教 驚比佢少頭兩堂唔番

3仔班都走唔得wo

3仔班都走唔得wo

走兩堂 之後會上晒 會唔會死
有冇人minor 其實係咪無撚用 想無咁乞食
利申社科

我minor緊econ
聽講真係冇乜用,但反正cred就俾左你,咪讀啲自己有興趣嘅野囉,多個名都好

我minor緊philo
純粹有cred無掟洗

Minor緊marketing
我都聽人講minor無用 不過算啦 反正都係要讀free elective
我想問下sem1 冇reg到pe 係咪黎緊個sem2都唔比reg

一定要sem1 sem2連住上?
我想問下sem1 冇reg到pe 係咪黎緊個sem2都唔比reg

一定要sem1 sem2連住上?

非也 只要分別係
任何一年既sem1+任何一年既sem2讀過就得
有冇人讀過科GDCV1086 from kitchen to table 係咩料

整陶瓷
利申b
我想問 NON-JUPAS o既 係咪可以讀暑SEM 黎清GE?
我想問 NON-JUPAS o既 係咪可以讀暑SEM 黎清GE?

why not?
不過連續返三個禮拜
利申讀完暑sem final year每個sem讀15 cred only
最衰me on9讀左兩個ige要補返一個ge
如果唔係我最後一個sem淨係上得一堂
(第1個sem完左有intensive=3個cred 再加honours project=6個cred)
每個sem最少讀12個,讀9個會變part time學生

記住ige係淨係可以讀一個

好重要所以講3次,除非ge course改左制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞