[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
求下你地
是但搵個人drop pe啦
想問pe問加位 機會大唔大
求下你地

我drop左 諗住下年先讀番pe
求下你地

可能已經俾人搶咗
想問pe問加位 機會大唔大

PE應該冇可能加位
真係好撚on9
唔係個ulife阻q住
我就reg到㗎啦
求下你地

可能已經俾人搶咗

而家17credit
真係好撚on9
唔係個ulife阻q住
我就reg到㗎啦

每年都有人悲嗚 每年都唔肯改
真係好撚on9
唔係個ulife阻q住
我就reg到㗎啦

每年都有人悲嗚 每年都唔肯改

有無人讀/識人讀 BU Music
想去sit堂有無人幫幫我

我讀BU MUSIC 有咩幫到你:3
想reg numeracy course全部時間撞曬
今個sem得15 credit,仲有咩可以reg

讀咗其他GE先
不過宜家剩返多數係伏

Same 15 cred 巴打讀咩科?

BBA

所有GE course都冇得reg
我可唔可以reg其他科?

BBA

所有GE course都冇得reg
我可唔可以reg其他科?

可以
日文Full哂 乞教授加位 會唔會有機會

有機會架
不過你𥄫實個add drop啦 一定有人無啦啦放
moodle幾時先會update我新REG果科既NOTES?
頭一個禮拜係咪唔會咁快分組
邊個canton 最正常?
moodle幾時先會update我新REG果科既NOTES?

係個prof自己update架喎
頭一個禮拜係咪唔會咁快分組

睇人 多數人會過左add drop先分
但唔排除有d趕住分 利申分左一組
如果pre reg嗰啲科唔想跟schedule讀
e.g. 本身pre reg yr2 sem1讀
但係我想而家yr1 sem1讀
應該交邊份from
fm想問下如果tran完cred之後得返10 cred
係咪可以唔洗理
定係又要add返夠16 cred
Year1sem1就讀普通話
算唔算玩命
如果pre reg嗰啲科唔想跟schedule讀
e.g. 本身pre reg yr2 sem1讀
但係我想而家yr1 sem1讀
應該交邊份from

即係study schedule本身叫你 yr2 sem1 讀?
你想yr1 sem1讀
直接add就得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞