[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
琴日全日都有野做太累走左堂8半大英
點解有d堂有同學但無prof 有d堂直情知同學無prof
利申 跟足ttb 無入錯班房
有無麻雀學會

好小事啫 走6個鐘先直接F喎
Direct year3 撚 add唔到public speaking
有咩 free elective 易高靚grade,最好冇group project
Direct year3 撚 add唔到public speaking
有咩 free elective 易高靚grade,最好冇group project

有讀econ可以讀econ1005 1007, 利申A

睇下你係邊個教,有d 好嚴,見你走一兩次就記得你個名,成個Sem都無運行

有讀econ可以讀econ1005 1007, 利申A

econ1007頭半個course都係中學野

唔係唔計Attendence咩 會直接F架

大英喎 記得之前d同學會特登計好走啱啱好六個鐘唔使F 可能今年改左我唔知
bu真係與世隔絕
一日都推唔到一頁
幫手推

大英喎 記得之前d同學會特登計好走啱啱好六個鐘唔使F 可能今年改左我唔知

依加所有科都唔會因為attendance而F喇
我想問 NON-JUPAS o既 係咪可以讀暑SEM 黎清GE?

why not?
不過連續返三個禮拜
利申讀完暑sem final year每個sem讀15 cred only
最衰me on9讀左兩個ige要補返一個ge
如果唔係我最後一個sem淨係上得一堂
(第1個sem完左有intensive=3個cred 再加honours project=6個cred)
每個sem最少讀12個,讀9個會變part time學生

記住ige係淨係可以讀一個

好重要所以講3次,除非ge course改左制

改左制呢,IGE依加可以任屌
Music 留個名
我想問下點樣請病假
我想問下點樣請病假

之後嗰一堂你畀醫生紙正本個老師同佢講返就ok
個個老師唔同
有啲影印本望下就算
有啲會收埋你正本
記住睇獸醫見醫生要同佢講要假紙
走咗佢唔會補比你
business communication 真係隨時煩過 public speaking
個po真係好靜
個po真係好靜

CIE post都推得勁過呢到
幫推
知唔知starbucks 學生優惠可唔可以用黎買coupon
推啊
有冇人成日走堂同自製sem break 而加唔Take attendance好邪惡
幾時先開到五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞