[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
其實hall 係幾多號check in? 24定25

Hall fresh同returning 24
Freshman 25
有冇人知點解我reg zhou hall 但去左cai hall,我明明冇擺cai落choice到

我都係一樣
已經出左住hall訓咩房
想問邊層男層? 邊層係男女層?
有冇hall屈蛇攻略
有冇hall屈蛇攻略

Bu係最難屈蛇
屌scifac ocamp唔想見到小馬哥呀
有冇人知點解我reg zhou hall 但去左cai hall,我明明冇擺cai落choice到

同是天涯淪落人
喊出黎

同是天涯淪落人
喊出黎

因為zhou hall太多人reg 而你個random no太後,排到你個陣zhou已經full哂

同是天涯淪落人
喊出黎

因為zhou hall太多人reg 而你個random no太後,排到你個陣zhou已經full哂

Zhou hall唔係反而摺冇咩人reg咩
拎住GIS 而家收到CITY PPP
留係GIS好定去CITY PPP好

同是天涯淪落人
喊出黎

Zhou hall唔係反而摺冇咩人reg咩

唔知點解今年好似最多人reg

GIS一向少人讀,PPP出哂名水泡中既水泡,社科我諗都係bu好啲

GIS一向少人讀,PPP出哂名水泡中既水泡,社科我諗都係bu好啲

GIS d囡囡幾正下
聽日搬野入去住hall
想問下間房有咩係已經包左??
即係例如枕頭丶床單果D
如果已經有咁我就唔洗帶
聽日搬野入去住hall
想問下間房有咩係已經包左??
即係例如枕頭丶床單果D
如果已經有咁我就唔洗帶

包床褥 櫈一張
其他自備
頂 又要準備add drop 㩒到手殘

btw 想問下普通話係咪用free elective嚟reg? 同埋1005 elementary 係咪都計?

唉屌咩都reg唔到
想知non jupas 升上黎year3,reg科係咪要跟番reg day果日派果份野d科黎報?
突然醒起有d咁既野,咁我咪reg錯左
想知non jupas 升上黎year3,reg科係咪要跟番reg day果日派果份野d科黎報?
突然醒起有d咁既野,咁我咪reg錯左

唔洗跟足 只係建議黎
有冇reg錯視乎你reg左果科份野有冇寫要讀
所以都要參考返份野
Reg唔到日文 等下年
withdrawal 係咪要親身番去AR搞?
唉 pre reg先reg得個一科 yr3都仲未讀到gcps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞