[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎
利申:fm

住hall就唔悶

第一年唔想住hall 唔想俾人撚狗咁撚
等下年熟曬架步先入hall撚人

都係咁諗
想問地區分要幾多先住到 11 12分+底分30
係咪唔得

住hall點解會俾人撚

太毒太摺最多俾人排姐,得鬼閒撚你

摺毒頹就花易比人排
咁yo得濟會唔會又比人排埋一份

你乞人憎嘅點yo都排啦
正正常常咁yo會全hall都識你
BU post咁靜
入到去啲人會唔會好悶㗎
利申:fm

住hall就唔悶

第一年唔想住hall 唔想俾人撚狗咁撚
等下年熟曬架步先入hall撚人

都係咁諗
想問地區分要幾多先住到 11 12分+底分30
係咪唔得

住hall點解會俾人撚

太毒太摺最多俾人排姐,得鬼閒撚你

摺毒頹就花易比人排
咁yo得濟會唔會又比人排埋一份

你乞人憎嘅點yo都排啦
正正常常咁yo會全hall都識你

Year3 reg科係咪跟study schedule 咁reg就得?
請問係pre reg時段內 係咪任改都得
Yr3 sci jj lm
Year3 reg科係咪跟study schedule 咁reg就得?

可以唔跟
自由配搭
請問係pre reg時段內 係咪任改都得

係時段內可以任改
話說reg hall2人房 個note都淨係要你畀3人房ge錢
話說reg hall2人房 個note都淨係要你畀3人房ge錢

你有機會唔係2人房

你有機會唔係2人房

俾左最平個款房錢先
沙田住HALL會唔會比人屌

旺角都有人住啦

旺角都有人住啦

住hall都幾燒錢

旺角都有人住啦

住hall都幾燒錢

拉匀一世睇其實幾抵
平過劏房
想問下有關普通話既問題,puto2270 non credit bearing個test易唔易pass架?有冇人可以分享下內容
對上一個留言係21hrs前
對上一個留言係21hrs前

而家係一分鐘前
推post大法?
想問下有關普通話既問題,puto2270 non credit bearing個test易唔易pass架?有冇人可以分享下內容

同問
幫手推下
小弟non ju報左bba entrepreneurship,啱啱終於收到offer,想問我係咪已經錯過晒所有Reg day oday甚至Ocamp 有冇得補翻
小弟non ju報左bba entrepreneurship,啱啱終於收到offer,想問我係咪已經錯過晒所有Reg day oday甚至Ocamp 有冇得補翻

Reg day其實只係俾你confirm學位、整學生證、報soc、行下hall tour咁,遲下AR會幫你整返學生證,報soc等開學p week再報,oday同ocamp未舉行既就即刻聯絡莊員,佢地再安排你加入,如果過左就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞