[HKBU]浸大討論區(4) 會唔會冇5既出現

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
如果pre reg嗰啲科唔想跟schedule讀
e.g. 本身pre reg yr2 sem1讀
但係我想而家yr1 sem1讀
應該交邊份from

佢schedule只係建議 唔一定要跟佢編 唔跟都唔洗另外交form
不過你記住之後要讀返嗰啲course
有冇人係大中section 00002?
有冇人可以講下gchc1036呢科?
應該交邊份from

佢schedule只係建議 唔一定要跟佢編 唔跟都唔洗另外交form

Course Group
Course: ISEM2005 Management Information Systems
Course Group: No Course group available.
我讀BBA
唔知點解無得揀course grp
應該交邊份from

Course: ISEM2005 Management Information Systems
Course Group: No Course group available.
我讀BBA

呢個係咪你未來既core?
係既話個code要自己copy落去
yr1 入,之前讀過一年asso
想問其實trans credit用途除左讀少d course仲有冇,
係咪會有多d free credit讀其他?
早d grad?
健身室使用證可以點得到?一定要上Fitness?

上偉衡個網print張form出嚟填咗佢 交返偉衡 唔洗上courses

上偉衡個網print張form出嚟填咗佢 交返偉衡 唔洗上courses

多謝你
有無人讀Chil2006
有冇人係大中section 00002?

我係喎
唔得閒參加ocamp,目前大學一個人都唔識
好擔心group project冇group

巴打咩科

BBA concentration undecided

同科😎 所有BBA ocamp都無去 見到好多人已經埋哂堆
有冇人minor 其實係咪無撚用 想無咁丐食
利申社科
有冇人minor 其實係咪無撚用 想無咁乞食
利申社科
應該交邊份from

我讀BBA

睇下有冇已經幫你reg咗喺sem2 無的話就查翻畢業要求 自己打翻個code
有冇人讀緊gdbu it and society
有無人讀/識人讀 BU Music
想去sit堂有無人幫幫我

我讀BU MUSIC 有咩幫到你:3

想問吓你啲course詳細內容 睇吓我sit唔sit到
唔介意嘅話tg haye07 多謝你
上一個回覆係一日前
天地堂除左lib 仲可以係邊hea
AAB 4樓

去omate個Hall到hea
Year1sem1就讀普通話
算唔算玩命

我都係
有冇人minor 其實係咪無撚用 想無咁乞食
利申社科

我minor緊econ
聽講真係冇乜用,但反正cred就俾左你,咪讀啲自己有興趣嘅野囉,多個名都好

learning common (aab 4/F 同舊校方樹泉都有)
aab 3/F podium
朋友hall

幾個鐘嘅話,去又一城/樂富行個街都仲得
有冇人讀緊gdbu it and society

Me
你又係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞