[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

858 回覆
16 Like 12 Dislike
最近想換個斜孭袋,想問吓有咩推介
Evergoods - Civic Access Sling 2L CAS2 V2 - 2L - Coyote Brown

https://zh.suburban.com.hk/products/evergoods-civic-access-sling-2l-cas2-v2?variant=45922241577211

都幾好👍🏻又低調
唔知要幾錢
同埋個袋皮做應該會重喎
最少講下要咩size
細到1L腰包大去到郵差袋都係斜孭
拎去rucking咪啱
想買個袋日常返工&旅行用
要至少裝到16吋macbook
之前買gastonluga果個但呢排搬屋用黎裝太多野扯爛左

想問巴打們有冇推介?最好hk有門市現貨買
諗住聽日去轉life到望望
或者hk邊到門市多backpack睇
gastonluga 傳說中其實係強國公司 扮R洲野
lifesportshk 旺角星期日休息 荃灣先開
聽聞moko開左間賣背囊 無去過 你可去試 但近排有人係果度JUMP左 我就唔去了...
銅鑼灣有開倉 有狐狸 但就例牌得鮮色野 唔介意顏色 會幾平下
仲係平過女人小廢包
用緊bellory classic 20L 想要個大d既袋諗緊raven28 定skule28
skule 輕d 但raven個間隔好似又正d
22L 完美edc size
賣家係amazon / 原廠咪無野囉
amazon都幾多老翻野架
戶外款就唔好了
香港保養幾好架 有乜事有得整
最憎啲牌子話用Recycled material又唔講係乜鬼
D packing cube出差裝衫幾好用 仲要買一個用一世
世一packing cube
我已經有 bellroy 都想 back 返個
最底有寫

"The fabric used in the Urban Sling Range is made of Recycled Polyester and Recycled Nylon."
有冇人用過ultralight背囊旅行?
好似做手提行李幾好,減啲重
但會唔會好難pack?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞