[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

562 回覆
15 Like 8 Dislike
日本Freak's Store限定合作款

EG又有新collection新色新物料點睇
要免運費好貴淨係想要cap 1&2
上星期先問有冇人夾運費無人應機
最後都係無
去dan matsuda執塊金屬章頂住算
GR真係柒撚到飛天
咁小事都可以做錯 仲要唔認
上星期都未出

睇中咗Mystery Ranch Superset 30
但驚裝唔到太多野
你講到我哋知你個袋會裝咩咁
如果平均每日都要裝約5kg嘅野有無邊隻推介?
睇中able carry daily plus但唔知承重同長期揹,背脊同膊頭會唔會唔太舒服,自己試過揹但始終入面無野比較唔到有無手足用緊分享下 或者推薦 長揹有無邊隻舒服又貼背
旅行用 ~22L 想要輕啲 有咩介紹
ULVO 23 真防水布
買隻黃色 夠醒神
日本樂天買Gregory 非官方既鋪 ~16000yen 果d 係咪真
同埋睇官網有隻色係Jp black 話日本限定
除左多少少detail 位仲有冇咩大分別?
CHZ22
MPL22
GREGORY DAY 日本定價就29700日元
返貨例牌都係50-65%
佢等錢洗肯蝕少少無話唔得GA
你睇清楚係咪真日本賣家啦
依家日本都好多外國人開鋪頭
唔少人中伏架
想買mpl 22,諗緊ecopak 新物料定係原本普通料好,有無巴絲分享下個分別 個人比較concern啲料挺唔挺身
有冇師兄用過想買Wandrd Prvke 21L?感覺如何?

旅行用,帶一機一鏡,綁碌三腳架喺袋外面,同埋想預啲空間擺啲雜物、小手信咁

利申:矮,31L好似有啲oversize
已經買咗隻16L bullet la
無緣
ripstop 定 cordura?
Cordura
呢隻nordace呢排賣廣告得好勁 減左都成7xx
想問下有無巴打覺得好唔好用 同抵買?
https://www.instagram.com/p/C2dOs38q9Lk/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
AER Duffle Pack 3 X-PAC 同 Able Carry Daily Plus 點揀好
如果想fit到14’’ 電腦 + 波鞋 + tee shirt Daily Plus夠唔夠做?
AER同Able Carry幾時先有折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞