[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

562 回覆
15 Like 8 Dislike
我都係貪佢輕, 細啲都OK, 但上身真係好怪
最近black Friday見幾靚仔買咗nomatic個15L navigator
但用無耐已經有d位爆線,應該唔影響結構同功能嘅,但有d礙眼
有無巴打用過有同樣情況
https://wexley.com/en-hk/products/classic-daypack-cordura®️-nylon

有冇巴打知香港有冇門市賣呢個牌子&款㗎?
404 Page Not Found

早左一星期到
本身有Daybreaker 2
想要個大啲嘅袋 旅行用,有啲咩推介?
筆直around $2000
EVERGOODS CIVIC TRAVEL BAG 26L
Peak Design Travel Backpack 30L
Alpaka Elements Travel Backpack 35L
Osprey Farpoint 40L
諗左CTB26成個月都仲未決定到
有冇真實用家可以分享用後感?
用緊 當edc backpack咁用
可能因為唔高 孭左上身覺得有啲大
但係真係裝到好多嘢
返工laptop 做尖一套衫 加對鞋 一個大水樽
都仲有幾多位淨
overall覺得幾好
諗唔到有咩缺點
(價錢比較高係買家嘅缺點)
doughnut 呢個牌子好唔好, astir 系列
有無巴打放able carry daily plus? 有意可留tg
有冇人買Goruck x Carryology
想買個bullet做edc,唔知有無鐵章
未夠鐘就放左出黎
有冇買到
買左,2點開賣,1:59:47 收到confirmation mail
香港係咪無Goruck門市或代理?想買要上網搵?
好衝動咁訂佐Able Carry Coyote Daily Plus
我都係
尋日送到
佢影出嚟個色橙好多,同實物係兩隻色嚟
好在都ok
巴打可唔可以比個真實圖睇下

又係果句,depends on光源。
但係官網真係橙啲,實物啞色少少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞