[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

562 回覆
15 Like 8 Dislike
買左個gr1去旅行 發現放地盤三寶啱啱好 諗住買多個21L
見佢新出dyneema 但頂唔到磨機焊屎就算了
條揹帶唔係有條橡筋? 卷起扎住佢咪得
上網睇話如果同Bellroy投訴,佢會寄一個扣俾你令條帶唔會鬆
我好耐之前買過Bellroy覺得都幾好,所以最近買袋睇中transit爭啲就直接買咗
後來上網search一search就發現佢好多款都有帶鬆呢個問題,有啲款俾人投訴得多仲會包埋個扣一齊寄俾買家。佢已經唔算係平,咁嘅質素買唔落手
我都係睇review 好多人投訴條帶先有保留

不過最主要係睇transit 20L midnight 色個實物條拉鏈防水膠唔知做乜用左反光物料,即刻變到好奇怪
佢大size 啲個黑色又用返啞色架喎
之前Black Friday好似做緊1150定1200,如果嗰時買就抵
正價1650我寧願加兩三百買Evergoods Panel Loader或者平少少買Able Carry Plus
有無d打波裝到籃球鞋 又番到工裝到laptop
ching 美馬黑色top 26
用amazon prime 好似有平 Usd80
再用埋citi card 減usd 15
計埋500幾港幣
prime 可以免費試試用,之後cut
搭單問有無d完全無內袋隔層又挺身嘅背囊
skule top 多唔多間隔
唔知你地講個扣係咪classic plus本身跟嗰個,我啱啱一拉兩邊扣一齊爆個袋用咗兩三年
間隔好似基本5 pocket,skule 28多啲
不過我覺得top靚仔啲
佢見佢係第三方sell, 個間野安唔安全,想落單
唔啱都可以退嘅
policy好似可以全額退
有冇wilderness experience啲袋嘅開箱片
想睇下teardrop同arch,去yt又唔太搵到
就係整條揹帶長短個扣, 見得比較多係話transit 會自己鬆, 唔肯定其他系列係咪同一個扣
想問有冇用re kanken既巴打
用左一段時間感覺如何?
防水 質地果啲仲有幾成
佢隻黑色加個刺繡章幾好睇 有啲想入
親身睇啦
呢間真係日本工廠仔黎 庫存唔多
同款袋期期都有少少唔同架
有時換個扣 有時索帶唔同色
thanks bro唔怪得見佢官網啲款都長期冇貨,庫存又少
想知呢個放唔放得落15吋tab
40L有咩推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞