[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

562 回覆
15 Like 8 Dislike
amazon 有,黑色 HKD780
不過唔係官方
屌 遲咗無咗個discount
唔該曬
唔該巴打
咁多位巴打好

想問有冇酒紅色防水旅行靚背囊推介

最好容量20-30L到,謝謝
metador 呢個牌子得唔得?
https://gastonluga.com/hk/splash-2-0-16

有冇ching用過gaston luga依個牌子
邊到買2 day assault 最好?
有冇巴打用過Daybreaker去旅行
幾年冇去過旅行 之前一直用開Gregory
想買隻新袋for旅行用
有冇咩好推介
黎黎去去都係嗰幾間
cam2 , 18樓, suburban
不過有啲舖你想唔想幫襯就睇你個人取向....
最緊要搵啲輕身
啱啱去完,重量係一個好大問題, 尤其如果你要長時間孭
有,夠大好用
輕身
bellroy Classic Backpack
bellroy Lite Daypack
如果for平時返工/旅行 大家覺得邊款好啲
兩個都係20L 但一個輕好多 一個放電腦舒服啲
請問f/ce香港邊度有得買
其實Able啲Nylon料用耐左上面啲紋會唔會食曬啲污糟嘢,變黑色一條條咁?
依家諗緊佢個Daily 20L定Raven 20好,平時個人唔多整理,見到Daily 20分到咁仔細有啲頭痛咁
想問下大家178cm高,揹able carry Thirteen Daybag會唔會太細個
Amazon買左bellroy,平過官網少少
考慮緊Evergoods ctb 26定係Bellroy Transit Backpack 28
都係平時返工放laptop 飯盒
放工做gym 放衫 放鞋
可唔可以分享下你買bellroy邊款~
Bellroy Tokyo Totepack 20L
手拎又得,揹又得
我180,試過唔係好得, 好似小學生書包
唔該巴打原本就係貪佢輕薄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞