[背囊撚][11] 暑假就完 back to school ~香港熱門書包牌子介紹

562 回覆
15 Like 8 Dislike
Skule 28 黑色幾時先返貨 見官網好耐都無得買
男朋友早排話想換背囊,追咗啲post睇咗啲youtube review,最後買咗able carry daily backpack諗住送俾佢,等到貨
AS2OV
FADEN TOKYO
TAKEO KIKUCHI
有冇30-40L連分隔鞋袋嘅背囊
有冇30-40L連分隔鞋袋嘅背囊推介
BEAMS 百名品
STANDARD SUPPLY × BEAMS PLUS / 別注 Daily Day Pack
https://www.beams.co.jp/special/bb100/023/
any review?
and wander有冇人用過? O唔OK?
例牌3,4月會出新一季貨
able carry daily plus 同 mystery ranch catalyst 26 巴打點揀
平時帶14吋電腦+700mL水樽+/-一對US12波鞋
好似兩個做EDC都唔錯

牌子就鍾意MR>AC
外型就AC>MR
build quality好似MR小勝
fabric好似AC好啲
EDC其實兩個容量都夠做
想問F/CE啲袋o唔ok
想買個背囊
有冇人知able carry daybreaker 2 Olive green x-pac冇咩野裝果陣會唔會好扁,我見唔係x-pac既黑色會
呢個牌子有咩咁特別,見佢啲背囊好貴下喎
純粹係油蠟布隻patina幾特別
eg隻griffin都係呢隻料,特閒都搾下佢
但見佢就算唔係呢隻布料都成3千銀,好好奇有咩賣點
3千幾嗰隻都係waxed canvas,唔係c4x啫
Able Carry Daybreak 2好唔好用?
最緊要想揾個防水同大大地嘅背囊,係加拿大成日落雨搞不撚掂

再唔係Gregory all day v2.1防水我都可以買翻

restock
之前買過herschel個little america
對要上面打開嘅背囊有陰影 冇咁方便access
Fjallraven 東京 多唔多款
EG寄漏左個夜光patch,send左個mail問要點做,即刻補寄fedex
頂唔緊訂咗個GR1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞